ZATIPAK ILI PODVALA?

Hrvatski Sanader u borbi protiv požara u Srbiji

26.08.2013 u 14:05

Bionic
Reading

Osim Sanadera, Hrvatska je poslala i stručnu procjenu tko uzrokuje šumske požare u Srbiji. Naši stručnjaci su, kao i uvijek, uvjereni da je riječ o piromanima Srbima

Prva prigoda za dokazivanje volje za poštivanje sporazuma o susjedskoj/komšijskoj pomoći u slučaju prirodnih nepogoda došla je već jučer. Srbija je poslala molbu Vladi RH za pomoć u borbi protiv vatrene stihije u okolici Požarevca. U Hrvatskoj nisu čekali ni trenutak/momenat.

'Odmah je s vrha, od anonimnog izvora osobno, poslana naredba za pomoć. Niže razine vlasti preuzele su na sebe izvršiti naređenje', rekao nam je izvor iz Vlade koji je prosječne visine i nosi naočale.

No niže razine vlasti su iz nepoznatog motiva, zbog toga što mrze sve što je srpsko ili zbog toga što im se dogodila omaška, niže razine su poslale naredbu da se u Srbiju pošalje Sanader. Za borbu protiv stihije.

'Mene su našli u knjižnici u Remetincu. Baš sam proučavao članak na internetu o tome kako je Tomislav Karamarko 10 godina studirao i onda na prevaru diplomirao. Prišao mi je čuvar i rekao da idem u Srbiju. Ništa mi nije bilo jasno, ali nisam se bunio jer mi je već dosadilo sjediti ovdje. Uzeo sam ono malo svoje odjeće i pustio da me odvezu', rekao nam je bivši premijer Ivo Sanader ne prestajući bacati kantu po kantu vode na požar u okolici Požarevca.


Doznajemo da je sudac Ivan Turudić pobjesnio čuvši za slanje Sanadera u Srbiju. Toliko je pobjesnio da je vikao da on ne može u tim uvjetima raditi svoj posao i da proklinje Vladimira Šeksa i njegovih svih deset prstiju toliko važnih za posao suca.

Prilozi News Bara na tportalu su satirično-humoristični, vijesti su izmišljene i ne treba ih shvaćati ozbiljno.