NOVAC ZA APSTINENCIJU

Francuskinja tužila supruga za nedovoljno seksa

06.09.2011 u 10:25

Bionic
Reading

'Nisam raspoložen večeras' nije odgovor koji žene često čuju u krevetu, a kad se to dogodi prečesto i to u zemlji ljubavi – Francuskoj – onda znate da slijedi nered. Nedostatak interesa za seks tako je jednog supruga koštao 10.000 eura jer ga je žena odvela na sud i dobila parnicu

Francuz koji je svojoj nekoliko godina mlađoj supruzi prečesto govorio da nije raspoložen za intimne radnje u krevetu morao se na kraju isprsiti na sudu kad je njegova supruga dobila parnicu koju je pokrenula, jer nije bila dovoljno zadovoljavana tijekom 21 godine braka. Nezainteresirani pedesetjednogodišnji suprug morao je svojoj bivšoj ženi platiti 10.000 eura za svoju letargiju u spavaćoj sobi.

Prije razvoda živjeli su na francuskoj rivijeri gdje su podigli dvoje djece, a rastali su se u Nici prije dvije godine zbog nedostatka seksa. U presudi je stajalo kako je isključivo suprug – Jean-Louis B. – kriv za razvod.

Sud je kao objašnjenje za svoju odluku naveo kako je seksualni odnos predviđeni dio braka i jedan od znakova ljubavi koju partneri osjećaju jedno prema drugome. Brak je prema francuskom sucu također i dogovor između partnera da će imati intimne odnose jedno s drugim.

Muškarac se pokušao opravdati umorom, bolešću i stresom, no neuspješno.