TKO JE STIŠAO ZVUK?

Flash mob zanijemio iz vica

15.06.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Grupa izvođača poznata pod imenom Improv Everywhere u New Yorku ponovno je izvela još jednu od svojih flash mob šala. U Parku Prospect 45 minuta zabavljali su prolaznike iznenadnom tišinom svojih članova koji su nastavili što su radili kao da zvuka nije nestalo – svađati se, plesati i svirati

Jedan saksofonist, jedan propovjednik, nekoliko plesača, dva pasa te još 23 razna člana grupe izvođača poznate kao Improv Everywhere izveo je još jednu od svojih flash mob šala u Parku Prospect u New Yorku. Ova poprilična grupa ljudi skupila se i na zadani se znak svog predvodnika i osnivača Charlieja Todda (stavljanje i skidanje sunčanih naočala) 'stišavala i poglašnjavala'.

Iznenađeni prolaznici ostali su zbunjeni kad je svuda oko njih nestao žamor koji su članovi flash moba stvarali do znaka za stišavanje. Čak ni psi u parku nisu pustili ni zvuka.

Izmjene normalnog ponašanja i mimike događale su se u intervalima od otprilike tridesetak sekundi, a vođa grupe šetao bi među prolaznicima i razgovarao s njima o neobičnom nestanku zvuka. Cijela izvedba trajala je oko 45 minuta.

Ovaj flash mob potakla je izložba 'Stillspotting NYC' u Muzeju Guggenheim, a više o svemu što radi Improv Everywhere možete saznati na njihovoj internetskoj stranici