NAGRADNJAČA

Dašak Skandinavije u 'Komediji s nogu' - dobitnici

01.04.2011 u 11:01

Bionic
Reading

Komedija s nogu po prvi puta ugošćujeo nekoga iz Skandinavije. I to ne bilo koga, nego Magnusa Betnera - lidera švedske i skandinavske stand up comedy scene. Magnus će nastupiti u srijedu, 30. ožujka, a tportal.hr poklanja svojim čitateljima 2x2 ulaznice za njegov nastup, ali i za program u četvrtak i petak

U pitanju je tipični 'no bullshit' komičar, čiji humor ne štedi nikoga, a u prošlosti je izazivao i javne prosvjede i od feministica, pa sve do neo-nacista. Najbolje je da bacite oko na jedan od njegovih nastupa

Prvi dio večeri rezerviran je za nastupe na engleskom jeziku Pedje Bajovića, Domagoja Pintarića i Perice Jerkovića, koji skupa s Tinom Vodpivcem uskoro odlaze u Englesku na Bath Comedy Festival.

ČETVRTAK 31.3.
'Error! Filename not specified'

Pedja Bajović govori o muškarcima koji plešu ili se jednostavno samo kreću dok muzika svima. Ili možda ni to?
Duda Balenvić priča o svjim topless iskustvima. Svi ni koji su Dudu vidjeli uživo znaju da je to pregršt iskustava!
z0ky se priprema za svoje zatvorske dane (pitanje je vremena kada će ga uloviti) pišući pismo 'Zdravo, Marijo'

PETAK 1.4.
'Najbolje od Open Mic večeri Komedije s nogu!'

Na dan šala i pošalica za sve vas prava poslastica!

Za 1. travanj iliti na prvi april, Komedija s nogu priprema najbolje nastupe izvođača koji su tijekom sezone nastupali na Open Mic večerima utorkom, a bogami i drugim danima!

Open Mic je prostor za sve koji vježbaju i isprobavaju svoje stand-up komičarske nastupe, a takvih je ove sezone bilo mnogo i mi vam donosimo najbolje od njih. Neki su toliko dobri da su dobili priliku nastupati i u redovnom programu Komedije s nogu!

Voditelj večeri je Domagoj Pintarić, voditelj stand up comedy radionica, a na prvi april porcije smijeha isporučivat će Andrija Mario Golubić, Tomislav Vuk, Miranda Lončar, Karlo Šmid, Bojan Marjanović, Hrvoje Jakopec, Denis Rajčić, Tomislav Kozačinski Koza, Vedran Sokol, Igor Šanti Vukušić, Marko Balen, Bojan Bilić, Ante Čubrić, Teo Ostarčević.

Po dvije ulaznice za srijedu, 30. ožujka osvojili su:

Anamarija Živolić
Saša Kučan

Po dvije ulaznice za četvrtak, 31. ožujka osvojile su:

Vedrana Cindrić
Avenka Butković

Po dvije ulaznice za petak, 1. travnja osvojili su:

Goran Banjac
Braco Bonić-Babić