UŽAS, STRAVA, LOŠE

Black Eyed Peas snimili najgoru pjesmu u povijesti

22.07.2009 u 10:55

Bionic
Reading

Na putu prema dolje kao da ne postoje nikakvi obziri. Black Eyed Peas odlučili su, u skladu s time, bezobzirno demonstrirati koliko pop može biti besmislen, neinspirativan, glup i repetitivan, i to tako da će biti nevjerojatno teško spustiti letvicu niže. Pogledajte kako izgleda i zvuči prema mnogima najgora pjesma u povijesti 'I got a feeling'

Black Eyed Peas su u singlu I got a feeling pokazali da ne postoji novac, produkcija, menadžment ni PR mašinerija koja može kamuflirati bolni nedostatak talenta.

Pjesma koja priglupo ponavlja rečenicu 'I got a feeling' kroz čitavu prvu minutu prelazi u lavinu nevjerojatnih pjesničkih dosjetki poput one da rimujete 'is' sa 'is' ili da koristite židovske obredne riječi za vjenčanja i ceremonije poput bar micva u rimi sa stihom koji opisuje pohotnu želju da vidite napaljenu plesačicu bez gaćica.

Pogledajte kako izgleda posljednja stanice glazbe na putu u kozmičko ništavilo. Kako se ovih dana obilježava 40 godina putovanja na Mjesec, možda je vrijeme da tamo izvezemo i ovakve probrane izdanke pop kulture: