STUP-IDNI BIRAČI

Bandić stupićima s nogostupa obećao pravo glasa

26.09.2013 u 14:44

Bionic
Reading

Gostujući na zavičajnoj noći stupića koji sprečavaju parkiranje na nogostupima, Bandić je okupljenima obećao pravo glasa na parlamentarnim izborima kada osvoji vlast u zemlji

Bandićevi vojnici od terakote, slobodno bi se moglo nazvati stupiće koji na gradskim nogostupima i kolnim prilazima niču posljednjih godina u Zagrebu. Sve ih je više i sve su utjecajniji u javnom životu grada pa je pojavljivanje posljednjeg zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića bilo neizbježno.

Otplesavši s domaćinima priredbe tradicionalno kolo u kojem se stupići zabijaju u odbojnike automobila i ritualno pokazuju genitalije, Milan Bandić rekao je kako aktualna vlast ne uvažava nove manjine, koje se javljaju u našem društvu i obećao da će po osvajanju vlasti na sljedećim parlamentarnim izborima osigurati pravo glasa za stupiće kojih samo u Zagrebu prema posljednjem natječaju ima 850 tisuća.

'Vi ste stupići našeg društva, kužite? Zato ću vaša prava istaknuti kao jednu od glavnih stvari u budućem programu osvajanja vlasti u Hrvatskoj bez Rijeke, Istre i Međimurja', zaškripao je Bandić pred domaćinima.


Kako News Bar doznaje, Bandića je na utrku na državnoj razini ponukao primjer bivšeg činovnika u ministarstvu vanjski poslova, koji je iz Uprave za prepotenciju i naizgled bitne stvari krenuo u SDP, a zatim odlučio postati premijer.

'Najveći saveznik Milana Bandića u pokušaju silovanja cijele zemlje bit će osobit mentalni sklop birača, a koalicijski potencijal je od Stranke konzervativnih gay drvosječa ili Ekstraterestrijalne seljačke stranke pa sve do ljutog protivnika zdravog razuma', otkrivaju analitičari koji kažu kako jedva čekaju izraze lica u Bruxellesu kada im otkriju 'što su ovi dolje opet birali'.

Prilozi News Bara na tportalu su satirično-humoristični, vijesti su izmišljene i ne treba ih shvaćati ozbiljno.