BEZUBE PROSTITUTKE I 17 PEPELJARA

10 najnenormalnijih zahtjeva celebrityja

07.02.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Zamislite život bez 19 lisnatih biljaka od 180 cm, bez asistenata za skupljanje žvaka ili bezubih ćelavih prostitutki. Jeste? E, pa to je otprilike razlog zašto danas niste Paul McCartney, Marilyn Manson ili Mariah Carey. Niste zahtijevali stvari dovoljno lude, bezobzirne i psihijatrijski intrigantne. Zadovoljili ste se s četvrt kruha, parizerom i jogurtom. Pročitajte par zgodnih o tome kakve sve tretmane traže celebsi u gostima

Paul McCartney i biljke
Ex-Beatle voli lisnate pojave i da ga se slučajno niste usudili pozvati u prostor koji nema ravno 19 biljaka od 180 centimetara i četiri od 120. S puno lišća, nota bene. Pored toga, McCartney očekuje hardcore vegetarijanski catering, a životinjske molekule ne smije biti niti u jednom komadu okolnog pokućstva. Ne, niti na tepihu. Je l' to onda svi oko njega hodaju u lišću od banana i rukuju se u rukavicama od kiselog zelja?

Marilyn Manson i bezube kurve
Backstage pomahnitalog i propalog metalca pripada istom žanru kao i njegova faca. Čovjek traži klima-uređaj na maksimumu, kolekciju gumenih bombona - isključivo Hairbo - apsint, kokice i Doritos. Sve to još izgleda više-manje kako popis želja emocionalno retardiranog djeteta prije nego mu mama ode do dućana, no zadnja stavka na listi baca novo svjetlo na sve prethodno – jedna ćelava bezuba kurva. Gumeni bomboni dobivaju neočekivanu perspektivu.

50 Cent i Dom Perignon
Gangster koji se dohvatio mikrofona te nešto okolo repa, pri posjetu Zagrebu digao je poslušne organizatore na noge. Put nordijskih fjordova i Rusije. Naime, reper od pola dolara se zaželio norveškog lososa, moskovskog kavijara, mineralne vode s 50 vitamina, neograničene količine Dom Perignona po sobama, sojinog mlijeka sa 1,8 posto masnoće i u šest okusa, cateringa u isključivo porculanskim tanjurima, toplih ručnika, američkih slatkiša. Jedino što je odlučio sam ponijeti bila je vjerojatno novčanica od 100 dolara za usputni šmrk.

David Hasselhoff i karton
Tip čija dva-tri postera imaju više smisla od cjelokupnog životopisa i sam je pribrao dovoljno inteligencije da shvati kako se ne može mjeriti sa svojim 2D avatarima. Zato i traži da ga u backstageu čeka vlastiti lik od kartona u prirodnoj veličini. Ne znam jeste li znali da David Hasselhoff pjeva... Da, nismo ni mi. Istina je vjerojatno obratna - kartonski Hasselhoffov odrezak koji nešto svira kad mu stave nove baterije traži od organizatora svoju trodimenzionalnu verziju da mu statira u sobi.

Mariah Carey i sakupljači žvaka
Da li žena ima bolesnu naviku stavljati žvake s poda u usta koje se nije otarasila još otkad su joj otrovali psetance u ranom djetinjstvu, ili što već, ali diva je jednom zahtijevala posebnog službenika koji bi se pobrinuo za njezinu sažvakanu žvaku. K tome, Careyjeva često želi da ju u backstageu dočeka zoološki vrt krznenih bića a la zečići, psetanca ili mačići.

Prince i B12
Je li itko izrastao makar pola milimetra od vitamina B12? E, nije ni mali Princ. Čovjek svejedno traži da mu u svakom trenutku pri ruci bude liječnik koji će mu ubrizgati injekciju vitamina B12 kad god zvijezdi to padne na pamet. Osim fascinacije organskim spojem, Prince traži da mu sva hrana bude umotana u čiste plastične folije.

Mötley Crüe i poluautomatska puška
Bend razvikanog bubnjara i bivšeg Pamele Anderson prošao je kroz sve scile i haribde raskrečenih obožavateljica, opscenih količina narkotika i povlačenja po zatvorima. Dječaci imaju prilično pikantne gastronomske potrebe pa tako čitamo natuknice: majoneza, poluautomatska puška, senf, zmija iz porodice Boa constrictor, kremasti kikiriki maslac, raspored lokalnog kluba liječenih alkoholičara.

Rolling Stonesi i 17 pepeljara
Vrijeme bacanja televizora kroz hotelske prozore je odavno iza nas. Bile su sedamdesete i dileri očito nisu vodili računa o kvaliteti robe koji šibaju superstarovima. U 21. stoljeću usluga se usavršila pa su tako Stonesi pred nastup u Beogradu zatražili tek pet helikoptera plus četiri kutije Marlbora i sedamnaest pepeljara koje se svakoga jutra moraju pojaviti pored Jaggerovog kreveta. Čistunac kakav je, frajer očito voli istresti svaki čik u novu pepeljaru. Inače, momci još vole zahode na kotačićima, stol za biljar i TV s kanalima koji puštaju tekme kriketa.

Madonna i boca za kisik
Ekscentrična diva postaje sve razdražljivija tijekom godina, a i dupe joj prati isti razvojni proces te već neko vrijeme žena pri svakom gostovanju traži potpuno nova i nekorištena sjedala za WC školjke. Pred koncert u Budvi naručila je kante za smeće u točno propisanim bojama, kolekciju boca za kisik i apsolutno odsustvo klima-uređaja, bilo upaljenih bilo ugašenih. U obližnjim bolnicama morali su 24 sata dežurati najbolji doktori, a najbliža je benzinska pumpa morala raditi non-stop. 300 sapuna, 150 malih i 300 velikih ručnika koje je Madonna pored toga izvolijevala zvuče odjednom najnormalnije.

Jenifer Lopez i kava promiješana obrnuto od kazaljke na satu
J.Lo voli bijelo. Tako i iza stagea očekuje sobu s bijelim stolnjakom, bijelom zavjesama, bijelim cvijećem, bijelim svijećama, bijelim sofama, da se sve bjelodano bjelasa i bijeli. Još da navija za Hajduk i savršeno zaokruži svoj personality... Ali ne. Žena radije pije kavu koja mora biti promiješana u smjeru obrnutom od kazaljke na satu. E, mala moja, ne bi ti to prošlo u Keruma.