SEKSI FANTAZIJE

10 naj napaljivih zanimanja

medicinska sestra

medicinska sestra

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Teško da burzu rada doživljavamo kao mjesto seksualnih fantazija, no neke profesije kao da postoje ne bi li uzbuđivale okolinu. Tek eventualno i usput služe svojoj originalnoj svrsi. Sobarice, vatrogasci, vodoinstalateri, stjuadrese, hranitelji žirafa... Tko se još nije preznojio?

Sobarice
Izvorno zamišljene kao žene koje pospremaju đumbus za hotelskom i inom klijentelom, sobarice su prometnute u ultimativni seks simbol svakog boljeg fetišista. Francuske, naravno, prije svega. Pogled na kratku suknju, crne najlonke, bijelu pregaču i s njom stilski sljubljen umetak u kosi, budi aluzije na sve samo ne na posložene plahte i čiste ručnike.

Vodoinstalateri
Kojom su štelom vodoinstalateri završili u erotskim scenarijima, nemamo pojma, ali očito ima nešto u tipu koji majstorski barata rupama. Moglo bi nam pasti na pamet da je to stoga što vodoinstalaterska škvadra obično posjećuje slabiji spol sa zaštopanim lavaboom u neko osamljeno doba dana, no zašto onda roletari, soboslikari ili parketari nemaju ni pola posto libidinalnog potencijala?

Liu Haifeng/Xinhua

Liu Haifeng/Xinhua

Izvor: Sipa Press / Autor: Liu Haifeng/Xinhua

Stjuardese
Nekada nije dovoljna ni činjenica da si na 10.000 metara visine. Fali onih ključnih 10 centimetara. Dame koje redovito lete na visokim petama i poslužuju, među inim, oči muške putničke populacije, poharale su nebrojene seksi scenarije. I s pravom. Ima nešto neuhvatljivo na visini od 10.010 metara.

Poštari
Tko je ono dokazivao u 20. stoljeću da je medij poruka? Ako se tvrdnja negdje obistinila, onda je to u poštarskoj profesiji. Bilo da zvone dvaput, bilo da nose sudske pozive ili pak odreske od mirovine, poštare je golišava tradicija promovirala u prvorazredne frajere. Totalno ne fer prema sakupljačima TV pretplate.

Medicinske sestre
Malo je kome stalo do seksa u društvu igli, EKG-a i cjevčica za infuziju, ali profesija medicinskih sestara stameno odolijeva frigidnosti bolničkog pejzaža. Je li to zato što miris mogućeg kraja budi ludu želju za životom i svim onim radnjama koje mu nužno prethode? Kakogod, malo je toga sestrinskog u obljubljenom stereotipu medicinske sestre.

Vrtlari
Vrtlarstvo nije nešto popularna disciplina u 21. stoljeću, pogotovo ne među populacijom mišićavih tipova u kratkim hlačicama. Ipak, oznojeno kulturno naslijeđe govori nam da su vrtlari u vrhunskoj poziciji za ubijanje poslijepodnevne dosade vlasnica svih tih grmova ruža koje treba nježno i pažljivo ručno obraditi. Konkuriraju im eventualno istesani čistači bazena i nabildani šetači pudlica.

Policajke
O auri slabijeg spola u poziciji moći znaju sve dežurni seksualni mazohisti, no kada žena uz to fura pljucu i pendrek, i sve to uz podršku državnog aparata, stvar poprima ozbiljan napaljivi potencijal. Čuvarice javnog reda i mira izazivaju totalni nered i nemir u manje javnim sferama muškog roda.

Liu Haifeng/Xinhua

Liu Haifeng/Xinhua

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock/Getty


Vatrogasci
Vatrogasci bez beda gaze odvjetnike, ekonomiste, saborske zastupnike i kontrolore karata na skali profesionalnog libida. Je li ključ u žarko crveno obojanim vozilima ili dugim i debelim šmrkovima? Treba pitati neki tim stručnjaka. Baš kao i to kako u isti mah spojiti ideju gašenja i paljenja.

Instruktorica vožnje
Ima li koja? Ako i da, trebalo bi ih biti ful više. Muškom bi rodu ideja da ih je žena naučila voziti sasvim solidno sjela. Tu naprosto sve ima smisla – ideja sjedanja na gas, ubacivanja u višu brzinu, vezanja, parkiranja, pritiska na kočnicu pa sve do, naravno, sudara i prakse prve pomoći. Šteta što je malo tko uočio taj izuzetan biološko-prometni potencijal ljepšeg spola.

Hranitelj žirafa
Kome ovo nije seksi, taj fakat mora poraditi na izlasku iz predpuberteta. Iskreno, nemamo pojma zašto je napaljivo, ali to je ziher jedan od razloga.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi