KREATIVNO PROKREATIVNI

10 naj mjesta za seks

13.02.2011 u 13:00

Bionic
Reading

Dolazi Valentinovo, dan ljubavi, kada bi se svatko trebao upitati što je učinio po pitanju proizvodnje novih bića ili, ako ne to, a ono barem po pitanju seksualnog napretka. Nakon što si ispoklanjate ruže, parfeme, čipkaste gaćice, plišane medvjediće i godišnje članarine za teretanu, evo nekoliko inventivnih savjeta kako i gdje konzumirati domaću romantiku

Perilica rublja
Seks na vešmašini kad joj je centrifuga na maksimumu redovito se pojavljuje na listama za stvari koje definitvno morate probati prije 88. godine, a nama još jedino pada na pamet kako bi bilo praktično imati i nešto rublja za oprati usput. Spojite ugodno s korisnim i sačuvajte par prljavih krpica za večer Valentinova. Bilo bi šteta potrošiti toliko kilovat sati i kalorija, a ne imati što za objesiti na štrik za sušenje poslije.

Na haubi
Baš kao i u prethodnom slučaju, draž zagrijane mašine djeluje totalno afirmativno na hipofizu. Otfurajte se na neki proplanak, ubacite prvi mjenjač u ler, a drugi u petu brzinu. Doduše, možda ćete morati kod limara sljedeći dan da poravna posljedice sudara. Sve ovisno o tome jeste li za prošlo Valentinovo dobili člansku iskaznicu za teretanu ili poklon bon za lokalnu ćevaparu.

U Zoološkom vrtu
Sjajno mjesto radnje za oživjeti životinjske instinkte. Sad, hoće li to biti uz vitrinu s pitonima, kavez sa zečevima ili potok s dabrovima, nije nešto presudno dokle god vas ne uhvati čuvar i ponudi asistenciju. Doduše, vodite računa da ne šikanirate nevine stvorove, jerbo bi vam se moglo pridružiti i nekoliko branitelja životinjskih prava. A to bi već bio bunga bunga grupnjak.

U dječjoj sobi
Ako ste u sretnom braku s potomstvom, pošaljite klince po gajbu pive i šteku cigareta i napravite dar-mar u prostoru koji je ionako spomenik vašem davnom užitku. U slučaju da vas kasnije pitaju zašto su igračke razbacane po podu i zašto je mamina čarapa na lusteru, objasnite im uz pomoć kvantne fizike i vremenskih crvotočina da je to učinio njihov skori brat ili seka.

Na roditeljskom krevetu
Za mlađu ekipu koja još uvijek uživa divne plodove života sa starcima, Valentinovo bi moglo biti pravo vrijeme za detaljno testiranje roditeljskog madraca. Platite mami i tati trodnevno razgledavanje Siska, a vi dovedite svoju bolju polovicu na totalni tabu teren i poIgrajte se - a čega drugog? – mame i tate. E, što bi dao Freud da vam može držati svijeću...

Učite od Woodyja kako se to radi
U zadnjem redu HNK
Nismo provjerili program Nacionalnog kazališta za Valentinovo, ali bilo bi baš dobro da igra neka opera. Kupite karte za zadnji red ili ložu i dok na sceni pratite raspjevani libreto koji se uglavnom svodi na to da tenor želi odvesti u krevet soprana, ali bariton mu ne da, vi odvedite radnju tamo gdje pjevačima nije dozvoljeno. Uneredite večernju toaletu, uzdignite se kulturno i nekulturno, a gomili scenskih krikova i visokih C vjerojatno možete i sami glasovno pridonijeti bez da vas itko skuži.

Na zidinama Medvedgrada
Odajte počast svehrvatskoj povijesti i odradite Valentinovo, onako, banski uzvišeno na 593 metra nadmorske visine. Scenografija je izuzetna, pred vama leži Zagreb, a pod vama njegovo najljepše stvorenje. Pazite, doduše, da se ne strovalite u sljemensku šumu. Bila bi to jedna šuma previše. Ili su vam možda draža skijališta?

U atomskom skloništu
Ne znamo kakva je danas situacija po kvartovima, ali nekad se moglo ušuljati u pokoje atomsko sklonište uz zgrade i parkove. A unutra... Unutra bi vas dočekao niz prostorija kao stvorenih za sado-mazo igrice – lanci, žičani kreveti, gas maske, šlaufovi. Provjerite možete li kako nuklearno začiniti svoje Valentinovo, razgovarajte s predsjednikom kućnog savjeta da vam da ključ jer radite referat iz spolnog ponašanja civila u slučaju trećeg svetskog rata.


U žičari
Kad smo već kod planinskih radosti, što ne bi za Dan zaljubljenih razgibali kabinu žičare dok se lagano penjete prema sljemenskom vrhuncu. Zamislite, svjetla grada u daljini i ponori posvuda. Pod vama, nad vama, na vama. Ni James Bond se ne bi mogao simultano nositi s tolikom količinom razornih rupa.

Na groblju
Kako je Woody Allen rekao, vjerujem u samo dvije stvari – seks i smrt. Ekipa se faćka po sprovodima i karminama u svakom drugom filmskom scenariju, strah od prolaznosti i ideja o skorom kraju ima nevjerojatan libidinalni potencijal. Ljudi većinom vole život, ali bez izuzetka vole način na koji nastaje. Drugim riječima, pravac groblje i razveselite malo udosađeno društvance. Padanje žireva, zavijanje mačaka i raštimani pogrebni orkestar vjerojatno im se već popeo navrh lubanje.