ŠTIKLE I SILIKONI SU ZAKON!

10 naj ispiranja ženskog mozga

26.11.2008 u 12:48

Bionic
Reading

Svojedobno su psihoanalitičari izjavili kako čudesno biće zvano žena zapravo ne postoji, već da je riječ o praznom platnu za projekciju muških fantazija. Na tragu tog senzacionalnog otkrića, pročitajte kako je sve erekcija zaposlila žene i isprala im mozak

Silikoni, silikoni
Ženske su grudi katkad vrlo otegotna i nezgrapna okolnost. Bespotrebno se klate, smetaju pri akciji, ne pružaju nikakvu zaštitu, nemaju orijentacijsku vrijednost – recimo, da bar uvijek pokazuju prema sjeveru - i, bez dlakavog para muških ruku, čovjek stvarno ne zna što bi s njima. Iz tih čisto znanstvenih razloga, muškarci su uvjerili žene da grudi moraju biti čvrste, oble, voluminozne i podatne. Naravno, nikome ne pada na pamet uvrijediti muško osjetilo opipa te je, posljedično, izmišljena estetska kirurgija.

Braziliska depilacija
Većina žena odrasla je u svijetu gdje su dlake bljak, fuj i brrr. I dok nijednom muškarcu nije, primjerice, palo na pamet ženama omogućiti lakšu oralnu konzumaciju, postoji čitav niz čupavih rituala koji su uvedeni za žene pod opravdanjem da je tako 'higijenskije'. Urlici, vriskovi i suze kroz koje prolaze žrtve brazilske depilacije, ne bi li svojim ćelavim međunožjem udovoljile muškom pogledu i jeziku, bilježimo kao mali plus uz kojeg ide i pripadajuća nagrada:

Kozmetička artiljerija
Kao mali znak pažnje za pretrpljenu patnju i uloženi trud, red je da krhkiji spol oraspoložimo kakvom vrhunskom make-up kolekcijom, čija je konačna svrha, vidi koincidencije, ponovno ukrašavanje muškog vidnog polja. Žene moraju biti lijepe, a muškarci moraju biti... moraju biti... hm... pa zapravo i ne moraju. Koliko je samo sati utrošeno pred zrcalima za prstohvat eventualnih muških komplimenata. Trebao bi netko iscrtati graf i vidjeti isplati li se to ustvari.

Dama pred gostima i kurva u krevetu
Nakon sufražetkinja, feminističkih aktivistica i seksualne revolucije, više nije bilo izgovora za podređeni položaj žena u društvu te smo se morali dovinuti novim forama da sačuvamo povijesnu dominaciju stečenu napornim neradom. Tako smo majčinstvu dali politički korektnu auru karijere u kojoj se žena, dakako, mora dokazati, i prvi smo koji ćemo je potapšati zbog fenomenalnog uspjeha na poslu, u kuhinji, oko pelena i u krevetu. Nakon što smo im dali da maksimalno pokažu što znaju i umiju, red je da se nastavimo razonoditi.

Kontracepcijska pilula
U savršenom skladu s muškim cinizmom, koji je objeručke prihvatio spolnu jednakopravnost, izbačena je i priča o piluli kao konačnom ženskom oslobođenju. Kljukneš tableticu i ne moraš se više nikada brinuti o tome hoćeš li u svako vrijeme moći biti na raspolaganju njegovu naletu testosterona. Da ne spominjemo rješavanje muke oko kondoma i upuštanje u jednostrani zdravstveni rizik. Takvo emancipirano preuzimanje kontrole nad svojim životom muškarac će cijeniti do bola.

Bore i celulit
Koliko su marketinški odjeli obrnuli para na reklame za uklanjanje bora ili smanjenje celulita, koji se prirodno stvaraju, ali muškarcima stravično neprirodno izgledaju, bolje da je uloženo u blagu korekciju muške mentalne optike. Tih nekoliko linija na bedrima postalo je veliki civilizacijski pec-pec, prvoklasni guzni tabu. U svijetu bez mužjaka možemo savršeno zamisliti pusti otok prepun žena koje se, recimo, natječu u broju celulitnih brazdi. OK, preciznije, možemo savršeno zamisliti pusti otok prepun žena.

Štange i tange
Filmovi 'Striptiz' i 'Showgirls' vratili su ponos i slavu metalnoj šipci oko koje se savija nago žensko tijelo i muška erotska glad. Sa serijom od 5 DVD-a naslovljenih 'Carmen Electra Aerobic Striptease' više nijedna žena nema pravo na kardio vježbe, a da joj pritom netragom ne nestanu grudnjak i gaćice. U tome će vam, nadamo se, pomoći i 'Electra-Pole', samosklopiva striptiz-fitnes-naprava koja vašu dnevnu sobu pretvara u pravi spektakl za tijelo i pišu.

Mirisna, svježa, čista

Ako barem 24 sata dnevno ne zračiš mirisom livade oplemenjenim svježinom borove šume i protkanim aromom divlje ruže s obronaka Kilimandžara, onda se pothitno predbilježi za operaciju promjene spola. Kao muškarcu, otvaraju ti se posve novi horizonti dopuštenih mirisa i stupnjeva čistoće. Znojan si, masnog čela, težeg mirisa i s nekoliko mrlja oko pazuha? Bingo. Pravo muško. Čekaj da ti žena potrga kravatu prije nego što te 'samelje' među bedrima.

Lezbijska faza

Nakon lezbijskih ispovijesti Angeline Jolie, Katy Perry i Alanis Morissette, sve je više kul pohvatati se s prijateljicom na nekom dobrom tulumu. Ženski poljupci i maženja znatiželjna su igra curama koje u tome sudjeluju, no za slinave klipane predstavlja neprobavljiv misterij ženske seksualnosti oko kojega su spremni potrošiti tonu fascinacije i sperme. Poradite na dinamici svoje veze i recite dragom da ste se lizuckale s frendicom kad ste imale 16, sve da i niste.

Visoke pete

Život na visokoj nozi je opasan. Kako za budžet, tako i za kičmu. Osim valjda Toma Cruisea i kluba 'ispod metar i šezdeset', kao da smo uvjerili ženski rod da je višesatno tapkanje na prstima s petom deset centimetara u zraku toliko nužno za opstanak vrste da nema išijasa koji bi mu se mogao ispriječiti. Radi se o još jednom bolnom obrascu ljepote po mjeri muškog libida. Muškarci su pak, za ravnotežu, preuzeli na sebe jedan drugi mazohistički detalj. Taj da ih, uglavnom, boli k...