sastanak s bernardićem

Neven Mimica: SDP ima najkvalitetniju listu i najbolji program za EU

  • Autor: I. I.
  • Zadnja izmjena 23.04.2019 14:28
  • Objavljeno 23.04.2019 u 14:15

Davor Bernardić i Neven Mimica

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: SDP

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić sastao se s povjerenikom Europske Unije za međunarodnu suradnju i razvoj Nevenom Mimicom u utorak na Iblerovom trgu vezano za ravnopravan status hrvatskih građana unutar Europske unije, prvenstveno kada su u pitanju mirovine i plaće, izvijestili su iz SDP-a

'...Cilj SDP-a je raditi na postizanju ravnopravnosti naših građana s građanima Europske unije, da imamo jednak standard, a ne, kao sada, europske cijene i višestruko manje plaće i mirovine', istaknuo je Bernardić.

Neven Mimica konstatirao je kako SDP ima najkvalitetniju listu i najbolji program za EU izbore te je istaknuo potpunu podršku SDP-u na nadolazećim izborima.

'Dosadašnji zastupnici SDP-a pokazali su socijaldemokraciju na djelu i primjer su kako eurozastupnici trebaju raditi. Pri tom mislim, specijalizirati se za konkretne teme koje su važne za živote građana i raditi na njima dok se ne postigne uspjeh. To zahtjeva puno truda i predanosti, ali vidjeli smo da se može i to je ohrabrujuće. To je model po kojem treba nastaviti djelovati', zaključio je Mimica.

Dodao je i da, ovoga puta, očekuje veću izlaznost i da građani postaju sve svjesniji činjenice da se Europska unija tiče i njih i izravno utječe na njihove živote.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!