samo ankete

Bandićeva stranka na oko dva posto, nadaju se čudu nakon 23 sata

  • V. P. P./Hina
  • Zadnja izmjena 26.05.2019 22:48
  • Objavljeno 26.05.2019 u 22:28
Bionic
Reading

Martina Bienenfeld, nositeljica Liste Bandić Milan 365 - Stranke rada i solidarnosti na izborima za Europski parlament, kojoj izlazne ankete daju oko dva posto i niti jedan mandat, poručila je u nedjelju navečer kako oni čekaju prve službene rezultate, za koje vjeruju da će biti puno bolji

'Ovo su druge ankete koje su izašle. U Stranci rada i solidarnosti su naši kandidati i čekamo zapravo prve službene rezultate koji će izaći u 23 sata i tada ćemo biti sigurniji u izbor naših građana u Hrvatskoj', izjavila je za Hinu Martina Bienenfeld.

Istaknula je kako je sigurno dobro i pohvalno to da je na ovim EU parlamentarnim izborima izašlo više glasača nego što je to bilo prije pet godina.

Zahvalila je svima koji su izašli na izbore i glasovali s obzirom na to da će ti glasovi, kaže Bienenfeld, odrediti osobe koje će nas predstavljati u Europskom parlamentu u sljedećem sazivu.

Zahvalila je i svim glasačima koji su glasali za listu Stranke rada i solidarnosti. 'To su zapravo prvi EU parlamentarni izbori ove stranke i ono što je sigurno - mi smo, svatko od nas, dali svoj maksimum kako bismo ukazali na važnost ovih izbora', rekla je.

  • +9
Izborni stožer BM 365 - Stranka rada i solidarnosti Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

'Uistinu ću čestitati svima koji nas budu zastupali, a osobno bih htjela puno više vidjeti Hrvatske u Europi i puno više Europe u Hrvatskoj. Nadam se da će se tih 12 ljudi, koje izaberemo, za to i zalagati', poručila je Bienenfeld.

Na pitanje jesu li razočarani jer po rezultatima anketa nisu dobili nijedan mandat, Bienenfeld je rekla da će vidjeti u 23 sata što će biti. 'Očekujem da će rezultat biti puno bolji nego što je to sada, prema anketama koje su nam ovaj čas dostupne', kazala je.

Upitana koliko im ankete predviđaju i jesu li blizu jednom mandatu, Bienenfeld je rekla da još nisu. 'Sad su ankete, čini mi se, oko dva posto za našu listu, ali očekujem da će to biti bitno drugačije oko 23 sata', kazala je.