policija objavila

[VIDEO] Pogledajte trenutak dramatičnog uhićenja muškarca iz Splita koji je autom udario policajca i pobjegao

02.12.2022 u 11:12

Bionic
Reading

Ivana Božića, optuženog da je automobilom udario i teško ozlijedio policajca u Splitu, te još tri osobe uhitila je jučer specijalna policijska postrojba, a policija je sada objavila snimku uhićenja

Splitska policija izvijestila je da je jučer u 16.40 pronađen te uz uporabu sredstava prisile uhićen 29-godišnji bjegunac Ivan Božić. Uhićene su još tri osobe zatečene s 29-godišnjakom, navela je policija.

Mladić koji je jučer automobilom udario 20-godišnjeg policajca u Splitu uhićen je kod trgovačkog centra Solin Građa u blizini Inine postaje. Božića i još dvojicu uhitila je specijalna policijska postrojba. S ostalih troje uhićenika bjegunac je priveden u glavnu zgradu Policijske uprave splitsko-dalmatinske na kriminalističku obradu.

Pogledajte kako je izgledao trenutak uhićenja.

Izvor: Društvene mreže / Autor: MUP

Ivan Božić teško je ozlijedio 20-godišnjeg policajca u srijedu sat vremena nakon ponoći, kada u Ulici Domovinskog rata na policijski znak 'Stop' nije želio zaustaviti crni Golf, već je ostajući u brzini udario policajca.

  • +14
Policijska potraga za osumnjičenim Solinjaninom Izvor: Cropix / Autor: Bozidar Vukicevic

Da je upravo on počinio to nedjelo, javnost je doznala nakon što je policija prvo objavila snimke nadzornih kamera, na kojima se vidi automobil koji je vozio, a nedugo nakon toga objavili su i njegovu fotografiju te pozvali građane da im pomognu u detektiranju i njegovu hvatanju.

Automobil kojim je teško ozlijeđen policajac u Splitu Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MUP