neobična nesreća

Vatrogasno vozilo otklizalo s parkinga, prošlo kroz raskrižje pa udarilo u terasu kafića u Kaptolu

27.08.2022 u 14:04

Bionic
Reading

Vatrogasno vozilo koje je otklizalo s parkinga, udarilo je u dva ugostiteljska objekta u mjestu Kaptol u Požeško-slavonskoj županiji, a 23-godišnjem vozaču je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna, izvijestila je u subotu policija

Kako se navodi u priopćenju, 23-godišnjak je u mjestu Kaptol, na Trgu Vilima Korajca, parkirao vatrogasno vozilo marke „MAN“, požeških registracija te napustio vozilo koje je ostavio upaljeno, a da nije poduzeo sve mjere kojima se sprječava da vozilo samo krene.

Zbog nagiba ceste vozilo se počelo kretati navedenim trgom te oštetilo cvjetnjake i reklamnu tendu ugostiteljskog objekta u vlasništvu 49-godišnjaka.

Nakon toga vatrogasno vozilo je prošlo kroz raskrižje Veličkom ulicom te udarilo u betonski cvjetnjak u vlasništvu Općine Kaptol, a zatim u terasu i reklamnu tendu ugostiteljskog objekta u vlasništvu 49-godišnjaka, gdje se i zaustavilo.

Dvadeset trogodišnjem vozaču je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, priopćeno je iz Policijske uprave požeško-slavonske.