jedno vozilo oštetila dva puta

U Zagrebu dolijala žena koja je uporno bušila gume i oštećivala parkirane automobile, dobila je kaznenu prijavu

12.10.2021 u 12:03

Bionic
Reading

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakinjom zbog sumnje da je počinila tri kaznena djela oštećenje tuđe stvari

Sumnja se da je između 18 i 19. ožujka 2021. godine došla u Ulicu Dunda Maroja u Zagrebu, prišla osobnom automobilu zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 66-godišnjaka. U pogodnom je trenutku zatim odgovarajućim alatom napravila ogrebotinu duž lijeve strane vozila i to u dužini od oko dva metra te se potom dala u bijeg. Otprilike dva tjedna kasnije, između 2. i 3. travnja 2021. godine, sumnja se, u Ulici Kozarčeve Tene prišla je osobnom automobilu zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 42-godišnjakinje. Potom je, sumnja se, odgovarajućim alatom izrezala oba desna pneumatika vozila, nakon čega se dala u bijeg. Nekoliko dana kasnije, 9. travnja 2021. godine oko 4.15 sati osumnjičena je ponovo došla u Ulicu Dunda Maroja i prišla istom osobnom automobilu kao i u ožujku. Ovaj put, sumnja se, odgovarajućim je predmetom probušila zadnji lijevi pneumatik te pobjegla s mjesta događaja.

Materijalna šteta iznosi oko 13.100 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičene je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.