36-GODIŠNJI MUŠKARAC

U Rovinju uzgajao indijsku konoplju, policija ga privela

21.06.2024 u 12:27

Bionic
Reading

Zbog sumnje da je počinio kaznena djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama te omogućavanje trošenja droga, policijski službenici priveli su 36-godišnjaka s područja Rovinja, izvijestila je u petak istarska policija

Operativnim radom na terenu policijski službenici došli su do informacije da 36-godišnjak proizvodi i preprodaje drogu te su temeljem naloga nadležnog suda u četvrtak obavili pretragu osobe, vozila, njegova doma i drugih prostora koje koristi.

Tijekom pretrage pronašli su više PVC vrećica s ukupno 1073.65 grama marihuane, 14 stabljika indijske konoplje od 25 do 68 centimetara visine te digitalnu vagu. Osim toga, u jednom od objekata zatečen je 37-godišnjak koji je konzumirao drogu, koju mu je dao osumnjičeni 36-godišnjak, a ujedno mu je omogućio i prostor za konzumaciju droge.

Policijski službenici oduzeli su pronađene predmete i nad osumnjičenim proveli kriminalističko istraživanje te je on u petak ujutro uz kaznenu prijavu priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.