'brutalno cipelarenje'

Snimljen napad na vojnika u Požegi, u bolnici su ga morali reanimirati

15.04.2023 u 21:29

Bionic
Reading

Liječnici se bore za život 21-godišnjeg mladića koji je noćas pretučen i s teškim ozljedama pronađen na parkiralištu. O slučaju se oglasilo i Ministarstvo obrane jer je mladić pripadnik vojske. Oglasila se i policija koja je objavila da je priveden 20-godišnjak kojeg dovode u vezu s napadom.

Na parkiralištu na Trgu Svetog Trojstva u Požegi u subotu je pronađen teško ozlijeđen 21-godišnjak u besvjesnom stanju. Ministarstvo obrane izvijestilo je da je riječ o pripadniku Hrvatske vojske koji je bio u besvjesnom stanju, a tijekom događaja je pripadnik vojske bio izvan službe.

Policija je izvijestila da je uhićen 20-godišnjak koji se dovodi u vezu s navedenim događajem.

Dnevnik.hr neslužbeno doznaj da je oko pola tri ujutro dogodio brutalan napad kojeg su snimile i nadzorne kamere. 'Zabilježeno je ono što bismo u žargonu mogli nazvati 'brutalnim cipelarenjem', odnosno opetovanim i snažnim udarcima noge u glavu koji je već bio bez svijesti. Nakon toga se napadač udaljava s tog mjesta, a hrvatski vojnik ostaje ležati. Doznajemo da je policija, nakon dolaska do mjesta napada, nedaleko zatekla i 20-godišnjeg osumnjičenika koji se pravio da ne zna što se dogodilo i da im želi pomoći', javio je novinar Nove Tv.

Vojnik je u bolnicu došao u jako teškom stanju te se ondje morala obaviti i reanimacija.