usred dana

[FOTO] Pucnjava u centru Zagreba: Kod poznatog kluba u Tkalčićevoj sve je bilo puno policije, sukobile se dvije osobe

05.12.2022 u 15:14

Bionic
Reading

Policajci na terenu skupljaju čahure, razgovaraju s prolaznicima, stanarima i zaposlenicima u okolnim objektima

U tijeku je policijski očevid u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici. Dojavu o pucnjavi u neposrednoj blizini poznatog kluba Melin, policija je zaprimila nešto prije 13.30 sati, piše Jutarnji.

'Policija nakon zaprimljene dojave utvrđuje sve okolnosti događaja, a ozljeđenih osoba u događaju za koji pitate, nema - rekli su kratko iz PU zagrebačke. Kako su za Dnevnik.hr, rekli iz zagrebačke policije, sukobile su se dvije osobe, koje su sad pod policijskim nadzorom.

Na mjesto su odmah upućeni policijski službenici, no nije bilo nikakvih elemenata ugroze. Na licu mjesta pronađeno je nekoliko čahura, ali iz policije nisu mogli potvrditi je li riječ o nekim starijim zaostalim čahurama ili o novima te naglašavaju kako nije bilo dojava o ozlijeđenim osobama.

'Nisam ništa vidio, ali sam čuo neku galamu prije pucnjave. Bili su to muški glasovi, ali na prvu nisam tome pridavao pažnju. Ljudi kad izlaze iz lokala znaju biti pretjerano veseli pa galame, a i blagdansko je vrijeme pa pojedinci pretjeraju. No nakon pola sata vidio sam policajce koji su se raspitivali po lokalima u ulici o videonadzoru', rekao je za Jutarnji jedan stanovnik Tkalčićeve.

  • +2
Pucnjava u Tkalčićevoj Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic