dugo se borio za život

Preminuo 19-godišnji Ivan koji je teško stradao u prometnoj nesreći, njegova obitelj odlučila darovati organe

13.08.2022 u 13:56

Bionic
Reading

Nakon gotovo mjesec dana borbe za život, 19-godišnji Ivan Poletto podlegao je teškim ozljedama koje je zadobio u strašnoj prometnoj nesreći u Pakracu

Potvrdila je to Ivanova majka Snježana za Moj portal.

Podsjetimo, Ivan je s još dvojicom prijatelja 17. srpnja doživio tešku prometnu nesreću u Pakracu. Prema službenom priopćenju PU požeško-slavonske, do nesreće je došlo kada je 28-godišnji vozač Volkswagena daruvarskih oznaka, vozeći se ulicom kneza Branimira u Pakracu, uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, sletio s ceste i udario u betonski stup. U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 28-godišnji vozač, kao i dvojica putnika starosti 19 i 21 godinu.

Iako ih je zadesila velika tragedija, Ivanova obitelj odlučila se za plemenit čin darivanja Ivanovih organa. 'Organi su krenuli zatajivati i to nas trgnulo da nešto učinimo, da spasimo barem to naše junačko srce koje se ne da. Neka živi u nekom drugom', poručila je majka Snježana.

Moj portal neslužbeno doznaje da su druga dvojica, koja su se tog dana nalazila s Ivanom u automobilu, još uvijek kritično.