u piškorevcu

Posvađali se, pa ga nožem ubo u vrat i porezao po glavi

06.06.2023 u 13:06

Bionic
Reading

Tridesetrogodišnji muškarac osumnjičen za pokušaj ubojstva 30-godišnjaka u nedjelju u mjestu Piškorovec, pritvoren je uz kaznenu prijavu, a ozlijeđeni 30-godišnjak još je na liječenju u čakovečkoj bolnici, priopćila je u utorak međimurska Policijska uprava

Kriminalističkom istragom je utvrđeno da se u nedjelju oko 4.30 sati na ulici u Piškorovcu, osumnjičeni najprije posvađao s 30-godišnjakom, a potom su se i fizički sukobili. Pri tom je osumnjičeni 33-godišnjak nožem zadao ubodnu ranu na vratu te rezne rane na vratu i glavi 30-godišnjaku. U Županijskoj bolnici Čakovec liječničkim pregledom utvrđeno je kako je 30-godišnjak u sukobu teško ozlijeđen te je zadržan na daljnjem liječenju, dok je osumnjičeni 33-godišnji muškarac lakše ozlijeđen.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je kazneno djelo 'ubojstva u pokušaju' počinio 33-godišnjak sa šireg područja općine Mala Subotica, priopćila je PU međimurska. Protiv njega je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a osumnjičeni je ujedno predan pritvorskom nadzorniku međimurske PU.