istragu vodi mađarska

[FOTO] Strava na graničnom prijelazu: Kombijem se zabio u kontrolne kućice; ozlijeđeno više osoba, među njima i tri policajca

04.05.2022 u 14:15

Bionic
Reading

U prometnoj nesreći ozlijeđeno je više osoba, između ostalih dva policijska službenika hrvatske te jedan mađarske policije

Kako javlja policija, danas 4. svibnja 2022. godine oko 1 sat u Mađarskoj, na dijelu autoceste Budimpešta – Zagreb kod Letenya, na zajedničkom Stalnom graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika u cestovnom prometu Goričan II – Letenye, koji se nalazi na mađarskom državnom području, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač kombi vozila bugarskih nacionalnih oznaka vozilom udario u kontrolne kućice u kojima se provodi granična kontrola mađarske i hrvatske policije te osobni automobil mađarskih nacionalnih oznaka nad kojim se obavljala granična kontrola.

Sudar na Goričanu Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MUP

U prometnoj nesreći ozlijeđeno je više osoba, između ostalih dva policijska službenika hrvatske te jedan mađarske policije.

Policijski službenici hrvatske policije prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec te je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni. Cjelokupno postupanje preuzela je mađarska policija.