prošišao u frizerski salon

[FOTO] Krš i lom u Črnkovcima: Šleper izletio s ceste i zabio se u kuću, vozač neozlijeđen

02.11.2022 u 17:51

Bionic
Reading

Nesvakidašnja nesreća dogodila se u srijedu malo iza ponoći u Črnkovcima kraj Valpova.

Šleper našičkih oznaka izletio je iz zavoja, prevrnuo se na bok i klizeći pokupio sve što mu se našlo na putu. Završio je zabijen u kuću obitelji Šincek i frizerski salon. Sa šlepera je otpala cijela prednja osovina s kotačima i pravo je čudo da je 21-godišnji vozač ostao neozlijeđen, piše 24 sata.

'Od udarca smo svi poispadali iz kreveta misleći da je potres jer je neki dan bio u Valpovu. U hodnik su doletjeli prašina i cigle. Zgrabili smo djecu i potrčali na ulicu i tek vani vidjeli što se dogodilo. Kamion u našoj kući, razbio ulaz u moj frizerski salon. Automobili su nam razbijeni i odgurani do susjeda. Doživjeli smo svakakve nesreće ispred kuće, ali ovo još nismo vidjeli', kaže Marija Gajdašević, vlasnica frizerskog salona u koji se zabio šleper.

  • +6
Nesreća u Črnkovcima Izvor: Cropix / Autor: Cropix

'U 00.05 u Črnkovcima, u ulici Vladimira Nazora u zavoju vozač teretnog automobila s prikolicom nije prilagodio brzinu uvjetima na cesti i stanju na kolniku, pri čemu je zahvatio bankinu, udario zaštitnu ogradu i prometni znak te se prevrnuo. Udario je u dva parkirana vozila, ugao obiteljske kuće i oštetio frizerski salon u sklopu kuće', kazala je za Jutarnji list Edita Roterbauer, glasnogovornica PU osječko-baranjske, dodavši i da vozač nije bio alkoholiziran.