u širem centru

[FOTO] Drama u Zagrebu: Građani dojavili da čovjek želi provaliti u zgradu, savladavalo ga petero policajaca

18.02.2023 u 18:03

Bionic
Reading

'Dođite molim vas, jedan čovjek pokušava provaliti u zgradu na Ozaljskoj', dio je dojave koju je Operativno-komunikacijski centar PU zagrebačke zaprimio danas oko 16.30 sati od građana sa zagrebačke Trešnjevke.

U svega par minuta policijska patrola se pojavila na mjestu intervencije te su omeli bijeg posrnulom kršitelju zakona, piše Jutarnji list.

'Policija je postupala po zaprimljenoj dojavi, međutim, osoba koja je zatečena na mjestu događaja odbijala je postupiti po izdanim zapovijedima pa su uporabljena sredstva prisile', rekli su za Jutarnji kratko iz zagrebačke policije.

  • +18
Privođenje u Ozaljskoj Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski

Policija se kasnije oglasila i službenim priopćenjem.

'Danas, 18. veljače oko 16.30 sati policijski službenici su zaprimili više dojava kako nepoznata muška osoba pokušava ući u stambene zgrade i da vičući ometa odvijanje prometa u Ozaljskoj ulici. Dolaskom na navedenu adresu, muškarac je uočen te je zbog očitog rastrojenog stanja u kojem se nalazio uz uporabu sredstva prisile doveden u službene prostorije, gdje će primarno biti medicinski zbrinut, a potom će se utvrditi sve okolnosti navedenog događaja', poručuju iz PU Zagrebačke.