tragedija u puli

Žrtve ubojstva su Nada i Dario Bašić, dugogodišnji rukovoditelj u Uljaniku. Ubojica je njihov sin Vedran

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 14.01.2022 18:56
  • Objavljeno 14.01.2022 u 17:39
tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Glas Istre

Kako Glas Istre neslužbeno saznaje, žrtve dvostrukog ubojstva danas na Gregovici u Puli su Dario Bašić i Nada Bašić, a počinitelj je njihov 30-godišnji sin Vedran Bašić. Ubijeni otac je bio dugogodišnji radnik Uljanika, gdje je bio rukovoditelj na otoku

Vedran Bašić, piše Glas Istre, od ranije je poznat policiji.

Izvor: Pixsell / Autor: Sasa Miljevic

Tragedija se dogodila danas oko 16.15 sati a nakon što je počinio dvostruko ubojstvo, i to majke i oca, ubojica se uputio u policiju gdje je sve priznao.

Tragedija se odigrala u kući na broju 76, u ovom mirnom kvartu u kojem dominiraju obiteljske kuće.

  • +8
  • +5

Ubojstvo u Puli

Izvor: Cropix / Autor: Dusko Marusic / CROPIX

Argonautska ulica nalazi se stotinjak metara od kružnog toka kod kojeg je smješten i novi Lidl. Uzbrdicom od Lidla dolazi se do te ulice, koja završava kao slijepa ulica neposredno uz šumu Gregovica.

Koji su motivi ovog ubojstva, istražitelji tek trebaju ustanoviti.

Oko obiteljske kuće okupili su se mnogi susjedi naselja Gregovica, piše Jutarnji list. Sin, koji se nalazi u policijskoj postaji, živio je s roditeljima u obiteljskoj kući i često su ga viđali na bicikli. Nisu čuli da je bilo neslaganja u obitelji ili išta slično.

'On je cijeli život živio ovdje s roditeljima. Sestra se makla s dečkom. Kao mali smo se svi družili. On ima tridesetak godina. Svaki dan je na biciklu. Malo je bio čudan. Bio je spreman za napraviti sranje. Na prvu se vidi kada ga vidite, mada ja nisam nikad imao s njime problema. Navodno se to dogodilo još sinoć. Izgleda da nije pucao jer nitko nije čuo pucanj', rekao je jedan od susjeda.