moj posao

Želite raditi na televiziji ili ste više za fizički rad? Evo što se sve nudi

Ilustrativna fotografija

Ilustrativna fotografija

Izvor: Profimedia / Autor: Robert Przybysz / Alamy / Alamy / Profimedia

Uz MojPosao pokreni karijeru u pravom smjeru!

Nova TV, uspješna i moderna komercijalna televizija koja okuplja mladi, a istovremeno iskusni tim medijskih profesionalaca, zapošljava na poziciji: Asistent prodaje (m/ž). Traže osobu koja će odgovorno i profesionalno pristupati poslu, koja ima smisao za organizaciju vlastitih zadataka i vremena te koja je vješta u Excelu. Novim kolegama nude rad u dinamičnom okruženju, mogućnost usavršavanja i profesionalnog razvoja te ugodnu radnu atmosferu. Javi im se do 24. veljače.

Tvrtka Hadria d.o.o. iz Novalje se trudi gostima ponuditi širok i raznovrstan spektar turističkih programa pa se tako maksimalno prilagođava svim zahtjevima i potrebama svojih gostiju. Tvrtka zapošljava oko 100 stalnih radnika, a uoči nove turističke sezone tragaju za pojačanjima na više pozicija. Posao je sezonski, s mogućnošću dobivanja statusa stalnog sezonca ili ugovora na neodređeno nakon odrađene sezone, a novim kolegama nude i smještaj te dva obroka dnevno. Rok za prijavu na oglase ističe 26. veljače.

DB Schenker je vodeći pružatelj integriranih logističkih usluga s preko 76.000 zaposlenika na više od 2.000 lokacija u 150 zemalja diljem svijeta. Zbog širenja poslovnih aktivnosti i intenzivnog rasta, žele dodatno osnažiti njihov tim na Jankomiru i to na radnom mjestu Carinski deklarant (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju posjedovati položen ispit za carinskog zastupnika i imati barem 2 godine radnog iskustva na poslovima ovlaštenog carinskog zastupnika. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 26. veljače.

Transcom je globalni specijalist za iskustvo kupaca koji pruža usluge brige o kupcima, prodaje, tehničke podrške te usluge upravljanja kreditom putem razgranate mreže kontaktnih centara i agenata koji rade od kuće. Trenutno su u potrazi za pojačanjima na više pozicija, a radeći kod njih imaš mogućnosti steći nova znanja, razmijeniti iskustva s kolegama i razvijati se u međunarodnom okruženju. Javi im se do 12. ožujka i postani dio Transcom tima.

Oni su globalni lider u kreiranju pouzdanih rješenja za pristup fizičkim i digitalnim mjestima. Svakodnevno pomažu milijardama ljudi iz cijelog svijeta da se osjećaju sigurno, a sada traže tvoju pomoć! Oni su Assa Abloy i pozivaju te da im se pridružiš na radnom mjestu: Key account for doors (m/ž). Zauzvrat ti nude uzbudljiv posao u velikoj međunarodnoj grupi, odlične kolege koji su uvijek spremni pomoći i nove izazove svaki dan! Svoj životopis im pošalji do 24. veljače.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!