MojPosao

Tražiš posao? Ovi poslodavci nude rješenje!

04.02.2021 u 15:54

Bionic
Reading

Portal MojPosao za vas je ''pretresao'' tržište rada i izabrao zanimljive oglase

Tvrtka DDL Zagreb je veleprodaja veterinarsko-medicinskih proizvoda, hrane, opreme te proizvoda za njegu i dodataka prehrani za kućne ljubimce. Svojom dugogodišnjom tradicijom DDL Zagreb postao je vodeća tvrtka na polju visokovrijednih i kvalitetnih proizvoda za male životinje koja svoje poslovanje temelji na izvrsnosti u pružanju usluga i stručnom savjetovanju. Trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji Brand Manager (m/ž). Rok za prijavu na oglas ističe 17. veljače.

Outsource B2B je agencija je za poslovni razvoj, specijalizirana za outsourcing prodaje u zemljama njemačkog i engleskog govornog područja. Trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji Business Development Representative (m/ž). Njihov tim se sastoji od mladih, opuštenih i ljubaznih ljudi, a svi svojim zaposlenicima nude jednaka prava, motivacijske bonuse, fleksibilno radno vrijeme i mogućnost usavršavanja vještina i stjecanja novih znanja. Javi im se do 04. ožujka.

Kvantum Sport, službeni distributer tvrtke Under Armour u Hrvatskoj, zapošljava na poziciji Assistant Store manager (m/ž). Ako si mlada osoba – u nogama, glavi i srcu – i želiš postati dijelom strastvenog tima, javi im se do 10. veljače i postani njihova nova superzvijezda. Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s minimalno 2 godine rada na sličnim radnim mjestima, koji tečno govore engleski jezik i odlično se snalaze u radu s MS Office paketom.

Nova TV, uspješna i moderna komercijalna televizija koja okuplja mladi, a istovremeno iskusni tim medijskih profesionalaca, zapošljava na poziciji: Digital Performance Manager (m/ž). Novim kolegama nude stalni radni odnos, profesionalno radno okruženje, zanimljiv i dinamičan posao u kreativnoj industriji te mogućnost usavršavanja i profesionalnog razvoja. Selekcijski postupak za navedeno radno mjesto sastoji se od testiranja relevantnih vještina i znanja, psihologijskog testiranja te selekcijskog intervjua, a oglas ostaje aktivan do 17. veljače.

Adoro je mlada, inovativna tvrtka koja se bavi proizvodnjom i distribucijom dekorativnih, aluminijskih ulaznih vrata za strana tržišta, koja iz godine u godinu bilježi konstantni rast prodaje. Time raste i potreba za daljnjim radnim mjestima, jer broj zaposlenika isto tako raste iz dana u dan. S tim na umu, tragaju za Referentom prodaje (m/ž) koji će izrađivati ponuda i narudžbi na njemačkom jeziku. Svoj životopis im pošalji do 21. veljače i postani dijelom njihova tima.