dobra prilika

Želite 1750 kuna stipendije mjesečno? Javite se HANFI

17.06.2019 u 10:49

Bionic
Reading

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (Hanfa) raspisala je natječaj za dodjelu studentskih stipendija koje će se početi isplaćivati od akademske godine 2019./2020, a prijave se primaju do 30. lipnja, priopćeno je u ponedjeljak iz Hanfe.

Natječaj za stipendiranje objavljen je na Hanfinoj internetskoj stranici, gdje se može pročitati koji su uvjeti za prijavu.

Hanfa će na natječaju odabrati studente koje će stipendirati sa 1750 kuna mjesečno, u trajanju od početka akademske godine 2019./2020. do završetka studija.

Stipendirani studenti obvezuju se redovito studirati i polagati ispite te odraditi stručnu studentsku praksu u Hanfi u trajanju od tri tjedna. Nakon završetka školovanja, ako Hanfa sukladno svojim interesima i potrebama ponudi zapošljavanje stipendistu, on je to dužan prihvatiti i ostati u radnom odnosu onoliko godina koliko je trajala stipendija, uvećano za jednu godinu.

Kriteriji odabira pri tome će biti visina prosjeka ocjena, sudjelovanje u studentskim aktivnostima, pisani, izlagani ili objavljeni radovi te procjena motivacije i interesa za mogući rad u Hanfi.