Prijave traju do 18. travnja

Zagrebačka pivovara pokreće pripravnički program za mlade

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 06.04.2021 15:45
  • Objavljeno 06.04.2021 u 15:45
Jadranka Sakoman, direktorica ljudskih resursa Zagrebačke pivovare.

Jadranka Sakoman, direktorica ljudskih resursa Zagrebačke pivovare.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Josip Regovic

Zagrebačka pivovara pokreće Supply Chain Trainee Program. Ovim programom pripravnicima nudi priliku za učenje, nadogradnju teorijskog i stjecanje praktičnog iskustva kroz 12 mjeseci rotacije po odjelima unutar Proizvodnih i logističkih operacija Zagrebačke pivovare, priopćili su iz te kompanije

Supply Chain Trainee program je pripravnički program namijenjen studentima završnih godina tehničkih smjerova, apsolventima i mladima koji su diplomirali prije maksimalno dvije godine i žele svoj karijerni put graditi u sektoru Proizvodnih i logističkih operacija.

Nakon uspješnog jednogodišnjeg programa pripravnicima se nudi prilika za daljnji razvoj unutar Zagrebačke pivovara preuzimanjem odgovornosti za poziciju unutar kompanije.

'Mnogi kolege, koji su i danas zaposleni u kompaniji i zaista rade zakon posao, krenuli su upravo kroz trainee program. Uz pomoć stečenog znanja, iskustva, svoje proaktivnosti i posvećenosti osobnom razvoju danas rade na raznim specijalističkim/menadžerskim pozicijama. Jako nam je važno kreirati ozračje u kojem se cijeni i potiče osobni rast i razvoj, a ovaj program samo je još jedan dodatni korak u tom pravcu. Veselimo se novim kolegama', izjavila je Jadranka Sakoman, direktorica ljudskih resursa Zagrebačke pivovare.

Polaznik trainee programa imat će priliku sudjelovati u radnim zadacima unutar odjela Proizvodnih i logističkih operacija, surađivati s različitim odjelima unutar pivovare na njihovim planovima i projektima, učiti od mentora, zakon kolega i stručnjaka u svojim područjima, razmjenjivati najbolje prakse s kolegama iz drugih zemalja te, ako to bude moguće, posjetiti različite lokacije unutar grupacije Molson Coors diljem Europe, navodi se u prioćenju.

Iz Zagrebačke pivovare pozivaju sve zainteresirane da posjete web stranicu jobs.molsoncoors.com i prijave se na Supply Chain Trainee program Zagrebačke pivovare. Prijave traju do 18. travnja 2021. godine.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!