više od 150 poslodavaca

U potrazi ste za boljim poslom? Na 13. Regionalnom sajmu poslova vodeće tvrtke nude odlične prilike, provjerite o čemu se radi

20.10.2022 u 10:47

Bionic
Reading

Regionalni sajam poslova traje do petka 21. listopada, dostupan je 24 sata dnevno putem svih desktop i mobilnih uređaja, a na njemu se predstavlja preko 150 poslodavaca s više od 1100 oglasa za posao

Trinaesti po redu Regionalni sajam poslova otvorio je svoja vrata svim zainteresiranim posjetiteljima Od 17. do 21. listopada posjetitelji sajma mogu istraživati bogatu ponudu slobodnih radnih mjesta koje predstavlja preko 150 izlagača iz Hrvatske i regije sa više od 1.100 oglasa za posao. Sajam je potpuno besplatan za sve posjetitelje i dostupan je 24 sata dnevno putem svih desktop i mobilnih uređaja s internetskom vezom. Sudjeluju poslodavci izlagači iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije te Sjeverne Makedonije, a u ponudi je niz atraktivnih natječaja za posao.

Izdvajamo neke od njih:

Kod mnogih, prve asocijacije na banku su još uvijek poslovnice i šalteri. Međutim, poručuju iz OTP banke: 'Banke odavna nisu dosadna mjesta, upravo suprotno – digitalizacija ih čini vrlo uzbudljivim mjestom za rad'. Trenutno su u potrazi za novim kolegicama i kolegama koji će osnažiti njihov tim, a više detalja krije se na njihovom štandu na Regionalnom sajmu poslova!

Oduvijek te zanimalo kakav je osjećaj raditi u zemlji koja je svijetu podarila Mozarta, bečki valcer i Terminatora? Priliku za to nudi ti Austrian Business Agency! Oni su austrijski centar kompetencija za zapošljavanje međunarodnih stručnjaka koji povezuje austrijske tvrtke i kvalificirane zaposlenike. Više informacija o poslovnim prilikama koje nude potraži na njihovom štandu.

Pokretačku snagu hotelske menadžment kompanije Best Solutions čine ljudi koji su odlučili svoj profesionalni dio života posvetiti hotelijerstvu. Zaposlenicima nude kvalitetnu atmosferu, kvalitetan menadžment, mogućnost cjelogodišnjeg rada, opciju rada na više destinacija i na različitim vrstama projekata te edukaciju na dnevnoj razini. Do petka provjeri njihovu ponudu slobodnih radnih mjesta.

Jedan od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca i najpoželjnijih poslodavaca u turizmu, Bluesun Hotels & Resorts, i ove godine svim zainteresiranim kandidatima nudi 'posao uz najljepše hrvatske plaže'! Zadovoljni gosti njihov su motiv i zadovoljstvo, a zaposlenici najveća snaga i energija koja ih pokreće. To je kultura rada koju njeguju i kojoj se doista nije teško prilagoditi, poručuju.

Kaufland Hrvatska ima preko 3.200 zaposlenika, a zahvaljujući politici dinamičnosti, razvoja, napretka i širenja – uvijek su u potrazi za kvalitetnim ljudima koji cijene i vole rad, a vole i biti cijenjeni u svom radu. Svoju 'potragu' nastavljaju na Regionalnom sajmu poslova, čijim virtualnim prostranstvima možeš šetati od 17. do 21. listopada. Ako želiš novi početak, svježi start i pravu priliku, provjeri njihovu ponudu poslova.

Vertiv dizajnira i proizvodi rješenja za kritičnu infrastrukturu današnjeg svijeta. I traga za novim kolegicama i kolegama! Nude rad u dinamičnom okruženju, mogućnost napredovanja, proefsionalni rast i razvoj, besplatan godišnji sistematski pregled i prigodne nagrade poput uskrsnice i božićnice. Više informacija potraži na njihovom štandu.

  • +4
Mladi, posao Izvor: Profimedia / Autor: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

U skladu s neprekidnim razvojem poslovanja, unaprjeđivanjem postojeće prodajne mreže, proizvodnje te razvoja proizvoda, Prima Grupa je u kontinuiranoj potrazi za motiviranim i pozitivnim suradnicima. Pozicije koje žele popuniti na ovogodišnjem sajmu poslova obuhvaćaju širok spektar uloga u timovima maloprodaje i proizvodnje. Javi im se čim prije!

U potrazi si za poslom i karijernim iskorakom? Tvrtka Kostwein nudi oboje! S obzirom na planirani daljnji razvoj i širenje poslovanja, tragaju za radnicima različitih profila. Preferiraju osobe s radnim iskustvom i već stečenim radnim navikama, no jednako su otvoreni za zapošljavanje početnika voljnih rada i želje za učenjem. Posjeti njihov štand do petka!

Tommy, najveći poslodavac u Dalmaciji traga za motiviranim, odgovornim i kvalitetnim kandidatima koji će se pridružiti njihovom timu. Prepoznaješ se u tom opisu? Ako je tvoj odgovor 'DA', posjeti Tommyjev štand na ovogodišnjem Regionalnom sajmu poslova! Nude ti mogućnost usavršavanja, rasta i razvoja karijere u pozitivnom i poticajnom okruženju.

Njihovo geslo je 'od posla do karijere', traže zaposlenike za sezonu i one koji će raditi tijekom cijele godine, nude fantastične uvjete rada i priliku za karijerni iskorak, a cilj im je postati prvi izbor ne samo za goste, nego i za zaposlenike. Oni su Maistra Hospitality Group, a pobliže ih možeš upoznati na ovogodišnjem Regionalnom sajmu poslova. Posjeti njihov štand i postani dijelom Maistrinog tima.

Aluflexpack Grupa želi sudjelovati i biti podrška u osobnom i poslovnom razvoju svakog pojedinca. Svojim zaposlenicima pružaju sigurnost, stabilnost, mogućnost osobnog rasta i razvoja, ali i razne edukacije te prigodne nagrade za uspješnost. Do 21. listopada posjeti Regionalni sajam poslova i otkrij zbog čega je Aluflexpack Grupa savršen poslodavac za tebe.

Suprotno mišljenju mnogih, McDonald'sov najbolji proizvod nije poslužen na pecivu. To su njihovi zaposlenici. Stipendije, stimulacije, treninzi i edukacije, individualan pristup razvoju karijere i stvarna mogućnost napredovanja benefiti su koje nude, a dijelom McDonald's tima možeš postati uskoro, a sve što trebaš učiniti jest posjetiti njihov štand na Regionalnom sajmu poslova.