moj posao

Tražite posao? Provjerili smo za vas što se nudi

22.12.2022 u 15:30

Bionic
Reading

Izdavajamo najatraktivnije tjedne oglase sa portala Mojposao.hr, provjerite što se nudi i pronađite nešto za sebe

Tražiš posao koji će ispuniti tvoju potrebu za izazovom? Razumiješ REST implementaciju web servisa? Imaš iskustvo korištenja REACT JS-a? Ako su tvoji odgovori potvrdni, savršen si kandidat/kinja za radno mjesto Mid/Senior developer za izradu ASP.NET Core aplikacija (m/ž) u tvrtki Montelektro, vodećoj svjetskoj tvrtki za integraciju sustava u pivarskoj industriji. Nude ti prijateljski nastrojen tim, motivirajuća primanja, brojne prilike za učenje i usavršavanje, godišnju nagradu te kontinuiranu brigu o tvom zadovoljstvu. Javi im se najkasnije do 3. siječnja.

Harvey Norman, jedan od vodećih svjetskih maloprodajnih lanaca koji nudi prvoklasan namještaj, najsuvremeniju tehnologiju i vrhunske kućanske aparate, zapošljava Prodajnog savjetnika (m/ž). Nude ti rad u dinamičnom i profesionalnom radnom okruženju, konkurentna primanja, odlične provizije, mentorstvo te profesionalni rast i razvoj. Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s najmanje 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a rok za prijavu na oglas ističe 3. siječnja.

Leggiero bar, to posebno mjesto gdje se svatko osjeća kao kod kuće, bilo da je gost ili zaposlenik, zapošljava Konobare (m/ž) na više lokacija. Znaš li da su svi njihovi voditelji i koordinatori krenuli kao konobari? Pridruži se njihovom timu! Uz mogućnost napredovanja nude i razne bonuse, nagrade i božićnice, a radni tjedan traje 40 sati. Više o ovoj poziciji provjeri u oglasu, a svoj životopis im pošalji do 27. prosinca.

AMADRIA PARK, vodeća hotelska grupacija u Hrvatskoj koja upravlja hotelima kategorije 4 i 5 zvjezdica na lokacijama Šibenik, Opatija i Zagreb, poziva te da im se pridružiš na poziciji: Voditelj komunikacije i koordinacije marketinga (m/ž). Osim stimulativnih primanja, nude ti i motivirajuću radnu okolinu, mogućnost profesionalnog usavršavanja i napredovanja na području marketinga te mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa.

Encian, obiteljska tvrtka koja se bavi distribucijom zdrave hrane i prirodne kozmetike, traga za Radnikom u skladištu (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju imati barem jednu godinu prethodnog radnog iskustva, a na ovom radnom mjestu te očekuju konkurentna primanja, mjesečno nagrađivanje radne učinkovitosti, naknada za topli obrok, božićnica i uskrsnica te energično i veselo radno okruženje. Javi im se do 25. prosinca.