TRŽIŠTE RADA

Tražite posao? Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa, evo što se nudi

10.08.2023 u 16:00

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja atraktivne poslovne prilike

Tvrtka Primovending pruža usluge elektromontaže, očitavanja električnih brojila i mehaničkog čišćenja. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, trenutno zapošljavaju na radnom mjestu: Očitač brojila električne energije (m/ž). Nude ti mogućnost samostalnog kreiranja radnog vremena, plaću u rasponu od 1.000 do 1.500 eura, dodatne stimulacije na plaću, poticajnu radnu atmosferu i odlične kolege. Javi im se najkasnije do 18. kolovoza.

Iza poznate karlovačke tvrtke Žitoproizvod stoji više od 77 godina tradicije proizvodnje različitih vrsti pekarskih i mlinskih proizvoda te svježe tjestenine. I odgovorni, motivirani i kvalitetni zaposlenici! Njihovom timu možeš se pridružiti na radnom mjestu: Voditelj odjela financija i knjigovodstva (m/ž). Očekuju te stimulacije za ostvarene radne rezultate, naknada za topli obrok, uskrsnica, regres i božićnica, ugodna radna atmosfera i dragi kolege. Svoj životopis im pošalji do 17. kolovoza.

Jadrolinija zapošljava radnike ugostiteljske struke na poziciji: Mladić sobe (m/ž). Opis posla podrazumijeva održavanje čistoće putničkih prostorija, blagovaonice i kabine posade te pomaganje konobaru u posluživanju putnika i posade, a novim kolegama nude stimulativna primanja, osiguran smještaj i hranu, beneficirani radni staž, mogućnost napredovanja u struci te stimulativne nagrade. Rok za prijavu ističe 2. rujna.

EssilorLuxottica, svjetski lider u dizajnu, proizvodnji i distribuciji oftalmoloških leća (dioptrijska stakla), okvira i sunčanih naočala, zapošljava Prodajnog predstavnika za oftalmološke leće (m/ž). Potrebno je minimalno 3 godine iskustva u prodaji, a zauzvrat ti nude stimulativne primanja, razvoj komunikacijskih vještina, osobni i profesionalni rast i razvoj, korporativne programe treninga i edukacije te sjajne mentore. Javi im se najkasnije do 30. kolovoza.

Media One brine o svojim zaposlenicima. Više od 250 mladih stručnjaka iz svih dijelova svijeta temelj su njihove kompanije. Pobrinuli su se da radna okolina njihovih zaposlenika bude što ugodnija, nagrađuju trud svojih zaposlenika, a njihova ponuda uključuje bonus dobrodošlice, mogućnost napredovanja, naknadu za dječji vrtić i svako novorođeno dijete, pet friendly ured, stimulativne primanja te poticajnu okolinu. U to se možeš uvjeriti ako se do 26. kolovoza javiš na oglas za radno mjesto: Specijalist za video identifikaciju na njemačkom jeziku (m/ž)