Moj posao:

Traže se inžinjeri, prodajni predstavnici i programeri

09.10.2015 u 09:30

Bionic
Reading

Ovog tjedna portal Moj Posao izdvaja pet atraktivnih novih poslova. Traže se programeri, prodajni predstavnici i inžinjeri

Mala, ali rastuća tvrtka Pinecone, specijalizirana za razvoj novih tehnologija, traži Senior software developera! Samostalni ste u svom radu, ali ni timski rad vam nije stran? Uz sve to znate raditi u različitim programskim jezicima i upoznati ste s trenutnim tehnološkim trendovima? Ako imate i tri godine iskustva u sličnim poslovima, nema sumnje da ste vi idealan kandidat! Pošaljite prijavu putem linka!

Tvrtka Sto Ges.m.b.H zapošljava! Vodeće ime u tehnologiji fasadne izolacije na svjetskom tražištu traži Prodajnog savjetnika za područje sjeverne Dalmacije/Splita. Građevinsko - tehničko obrazovanje, izvrsne računalne vještine, dvije godine iskustva i znanje engleskog jezika neki su od uvjeta. Zadovoljavate sve uvjete i želite se pridužiti ambicioznom i uspješnom timu? Tvrtka Sto čeka na vas! Prijavite se putem linka!

Tvrtka Bellabeat traži samostalnog, odgovornog i komunikativnog Quality insurance inženjera. Bitno je da poznajete MySQL bazu (pisanje upita, razumijevanje modela), da znate koristite alate za kolaboraciju i da vam razvojni procesi Android i iOS aplikacija nisu nepoznanica. Ako razumijete client- server komunikacije i REST principe, kao i pisanje i održavanje test caseova, zaista ne morate čekati! Pošaljite prijavu putem portala MojPosao.

Želite se razvijati i u potrazi ste za tvrtkom koja će vam pružiti tu mogućnost? Roche d.o.o. nudi poziciju terenskog inženjera koji će se brinuti za popravak, izmjene, izolaciju, nadogradnju uređaja koju Roche koristi i još mnogo zadataka koji vode ostvarivanju ciljeva tvrtke. Prednost je diploma iz elektrotehnike i računarstva i tri godine isustva u radu s analitičkim sustavima na web stranicama (kvarovi, instalacije, deinstalacije). Osnovno znanje iz kemije, kao i poznavanje engleskog jezika velika su prednost. Sviđa vam se oglas? Prijavite se putem linka za prijavu!

Ukoliko tražite tvrtku koja će vam pružiti izazove, ako ste kompetitivne naravi i volite zdravu konkurenciju, spremni ste na timski rad, želite napredovati osobno i profesionalno, pridružite se timu Microlabovih stručnjaka. Traži se MS .NET programer koji ima iskustvo u radu s web servisima i SQL bazama podataka i drugim programskim jezicima. Ako vam ovo ne zvuči nimalo komplicirano, prijavite se na oglas putem linka!

Pronašli ste oglas za sebe, ali nemate uređen životopis? Nema problema, sve šalabahtere za pisanje životopisa možete pronaći na portalu MojPosao!