Nije OTKRILA GDJE JOJ JE OTAC

Todorićeva kći: Snimajte odozdo, dvorac je odande ljepši

29.09.2017 u 19:08

Bionic
Reading

Dok traje priča o Agrokoru velik dio javnosti zanima gdje se nalazi Ivica Todorić, ali i cijela njegova obitelj. Ekipa HRT bila je i ispred Kulmerovih dvora gdje su zatekli Todorićevu kćer, Ivu Balent.

'Ja vas apsolutno razumijem, no možete odozdo snimati, ljepši vam je pogled na dvorac nego ispred kuće. Stalno su svi na ogradi, a ja imam punu kuću djece i vi mene morate razumjeti', rekla je ne otkrivši gdje je Ivica Todorić. 

Nakon kolapsa Agrokora Balent je osnovala u svibnju, tvrtku Srculence. Registrirala ju je za brojne djelatnosti poput poslovnog savjetovanja i promidžbe, trgovine, turizma, organiziranja sajmova, usluga kreditiranja i ostalog.

Dok Agrokor nije došao pod upravu vladinog povjerenika Ante Ramljaka, Balent je bila direktorica marketinga. Njezin suprug Hrvoje Balent sjedio je u Upravi gdje je bio zadužen za centralnu nabavu i usluge.

Prije šest godina u intervjuu za Večernji list Todorićeva kćer je izjavila kako je u kompaniji krenula od nule.

'Kod nas nema šanse da završiš fakultet (op.a. diplomirala je ekonomiju) i odmah postaneš direktor, inače Agrokor ne bi bio to što je danas. I moja braća i ja smo u kompaniji krenuli od nule. Brat Ante radio je u skladištu voća i povrća i godinama se ustajao u pet ujutro, a Ivan isto tako u skladištu cvijeća. Radili samo najteže poslove, a tako smo stekli i puno znanja i iskustva', ispričala je Balent.

  • +7
Iva i Hrvoje Balent Izvor: Pixsell / Autor: Željko Lukunić