TAJNE ZELENOG OTOKA

Todorić nagazio Marića: O Smokvici laže ministar koji ga je koristio u pratnji dvije dugonoge dame, a ja sam to plaćao

  • Autor: Z. K.
  • Zadnja izmjena 21.07.2018 09:55
  • Objavljeno 21.07.2018 u 09:55
tportal

Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX

Ivica Todorić oglasio se povodom davanja u koncesiju otoka Smokvica, kojeg je njegova obitelj godinama bespravno koristila, oštetivši državni proračun za milijunske iznose. Priopćenje prenosimo u cijelosti

Prisiljen sam reagirati na najnoviji pokušaj manipulacije ministra državne imovine Gorana Marića koji je, govoreći o koncesiji za otok Smokvicu, iznio čitav niz konstrukcija i eklatantnih laži.

Zanimljivo je da te laži iznosi baš Goran Marić, čovjek koji je itekako koristio Smokvicu još kada Agrokor nije bio korisnik koncesije. I to nikada sam, već u pratnji dvije visoke dame. Bilo bi iznimno zanimljivo da, ako se ne sjeća o kojim se dugonogim damama radi, objasni kako se točno bira Miss Universe u SAD-u. Smokvica mu je očito bila smokvin list.

Taj sam njegov višestruki trošak po Agrokorovom preuzimanju Smokvice osobno platio. Možda će Goran Marić Smokvicu moći koristiti i ubuduće. Naravno, besplatno (čitaj trošak poreznih obveznika).

  • +46
  • +43

Smokvica

Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX

Suprotno od Gorana Marića koji nije platio račune za svoje boravke na Smokvici, Agrokor je za desetogodišnje korištenje platio 6 milijuna eura unaprijed! Uz to, u tih je deset godina investirano dodatnih 2,5 milijuna eura. I to nije sve, Agrokor je rezervirao 24 milijuna kuna za plaćanje koncesije koju izvanredna uprava nikada nije platila!

Za to u Agrokoru postoje pisani dokazi i mogli ste ih lako provjeriti i utvrditi činjenice. To je istina gospodine ministre, a vaša predstava samo je još jedan pokušaj prizemne diskreditacije i mene osobno i Agrokora kao (nekad) najveće hrvatske kompanije.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!