gradski format

Studenac otvorio prvu trgovinu u Zagrebu

20.05.2021 u 15:29

Bionic
Reading

Studenac, glavni maloprodajni lanac na Jadranu, nastavlja s rastom i širenjem svojeg poslovanja te prvi put vrata jednog od svojih marketa otvara i u Zagrebu. Otvorenjem prve trgovine, na adresi Kneza Mislava 1, predstavljen je gradski format prodavaonice prilagođene potrebama kupaca u urbanoj sredini. Otvorenja sljedećih prodavaonica u Zagrebu očekuju se do kraja godine.

'Dolazak Studenca u glavni hrvatski grad važan je poslovni iskorak u tržišnom pozicioniranju i jačanju Studenca, ne samo kao lidera Jadrana već i jednog od vodećih maloprodajnih lanaca u državi', priopćeno je.

'Otvorenja naših prodavaonica u Zagrebu nastavak su naše strategije širenja, bilo da je riječ o organskom rastu ili akvizicijama. Posebno nam je drago što ostvarujemo zacrtane ciljeve zahvaljujući mnogobrojnim unapređenjima i novostima u poslovanju, unatoč ekonomskim izazovima u okruženju. U Zagreb donosimo dašak Jadrana i novu razinu kvalitete usluge koja ide ukorak sa svjetskim FMCG trendovima. Vjerujem da će kupci vrlo brzo prepoznati vrijednost koju predstavljamo, a ta je da smo trgovina susjed, malog formata, ali bogate ponude, te da donosimo sve potrebno na jednome mjestu – na korak do kupaca', izjavio je Michal Senczuk, predsjednik Uprave Studenca.