OBJAVILI VIŠE OD POLA MILIJUNA OGLASA

Specijalizirani portal posao.hr slavi 15 rođendan

23.10.2017 u 09:33

Bionic
Reading

Specijalizirani portal posao.hr slavi 15 godina rada. Objavili su više od pola milijuna oglasa, čak 31280 registriranih poslodavaca preko njih traži potencijalne kandidate, a godišnje portal pretraži dva i pol milijuna posjetitelja

Posao.hr u prosjeku svakih 15 minuta objavi novi oglas.

'Isto tako, za vas smo tijekom godina istražili i saznali: zaposleni Hrvati dnevno su aktivni manje od dva sata, 68 posto zaposlenih majki, nakon objave trudnoće, suočilo s nekom vrstom pritiska od strane poslodavca, gotovo 70 posto zaposlenih treba dodatni posao,milenijska generacija poduzetnica ambicioznija je i uspješnija ...', ističe se u priopćenju.

Tijekom niza godina uspješnog djelovanja posao.hr imao je i važnu ulogu u različitim projektima, kroz koje je aktivnim sudjelovanjem postao važan sudionik na tržištu rada.

'Ponosni smo i na brojne projekte poput osam godina organizacije HR Summita, dok smo posljednje dvije godine s HR centrom partneri  u organizaciji tog tradicionalnog godišnjeg skupa djelatnika u ljudskim potencijalima iz Hrvatske i regije. U sklopu Human Resources Summita, HR centar dodjeljuje nagradu struke Prometej za najboljeg HR managera u Hrvatskoj. Priznanje je to struke koje uvijek ima posebnu težinu, a  potvrda je odličnog profesionalnog postignuća. Još jednim važnim projektom ukazali smo na ono što je najvažnije na tržištu rada, a to je -  pojedinac. Njegova predanost, potencijal i talent', navode u priopćenju.

Posao.hr jedan je od najstarijih članova grupacije The Network koji je u deset godina prerastao u mrežu portala za zapošljavanje čije članice pokrivaju više od 130 zemalja diljem svijeta. 

'Ono što tim ljudi ovog portala motivira za dalje je i feedback vjernih klijenata koji poručuju da su upravo preko posao.hr-a pronašli odlične zaposlenike. Ponosno ističemo i činjenicu da radeći u ovom sektoru, koji pokriva jedan dio regrutacije zaposlenika, dajemo svoj doprinos smanjenju alarmantne brojke od više od  200 000 nezaposlenih', rekla je Jasna Jambrešić, voditeljica portala posao.hr.