NEMILOSRDNI HAJDAŠ DONČIĆ

Smijenjena Uprava HAC ONC-a zbog slabih rezultata

16.07.2015 u 16:28

Bionic
Reading

Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić odlučio je smijeniti čelne ljude tvrtke Hrvatske autoceste - Održavanje i naplata cestarine d.o.o. (HAC ONC), nezadovoljan njihovim radom

Skupština tvrtke Hrvatske autoceste - Održavanje i naplata cestarine d.o.o. (HAC ONC) smijenit će Gorana Grpca, predsjednika Uprave HAC ONC-a, i Željka Horvata, člana Uprave, te postaviti novu upravu kojoj će na čelu biti Slavica Grđan, a članovi Marija Cvrlje i Krešimir Kvaternik, najavljeno je u četvrtak iz Hrvatskih autocesta (HAC).

Skupština koju kontrolira ministar Siniša Hajdaš Dončić, a formalno je čine predstavnici Hrvatskih autocesta (HAB) i Autoceste Rijeka-Zagreb (ARZ), vlasnika HAC ONC-a, donijela je odluku o kadrovskim promjenama u Upravi HAC ONC-a, navodi se u priopćenju i najavljuje da će opoziv i imenovanje uslijediti 'nakon provedbe formalno-pravnih radnji'.

Odluka o smjeni donesena je na temelju stalnog praćenja i analize provedbe zadataka i rokova te je zaključeno da provedba ne teče prema planu, stoji u priopćenju

Skupština od nove uprave očekuje poboljšanje učinkovitosti i ubrzanje aktivnosti na procesu restrukturiranja, navodi se u priopćenju.