PONUDA POSLOVA

Sezona je pri kraju, osigurajte na vrijeme novi posao

12.09.2013 u 17:37

Bionic
Reading

U prvih osam mjeseci u kategoriji Turizam i ugostiteljstvo na kontinentu je objavljeno gotovo 1.000 oglasa koji čine 43 posto ukupno objavljenih oglasa u turizmu

Većina tih oglasa (53 posto) odnosila se na Zagreb i Zagrebačku županiju. Nakon Zagreba, najviše oglasa bilo je za Osječko-baranjsku i Varaždinsku županiju.

Najtraženija zanimanja na kontinentu, kao i u turizmu općenito, su konobar, kuhar, recepcionar.

Najviše oglasa za turizam na kontinentu bilo je za rad na određeno (56 posto), dok ih je 51 posto bilo na neodređeno, što je značajno više nego u oglasima za turizam općenito, gdje je svega 37 posto oglasa bilo za rad na neodređeno.

U najviše oglasa u turizmu na kontinentu tražili su se zaposlenici sa srednjom stručnom spremom (70 posto), dok su se u 31 posto oglasa tražili kvalificirani radnici. U 13 posto oglasa stručna sprema nije bila bitna.

U 44 posto oglasa tražilo se prethodno radno iskustvo i to u prosjeku dvije godine. Za usporedbu, općenito u turizmu se u 51 posto oglasa tražilo radno iskustvo.

U svega 23 posto oglasa tražilo se poznavanje stranih jezika dok se u turizmu općenito to tražilo u 37 posto oglasa.

Prije nego što se javite na neki od oglasa koje je portal MojPosao za vas izdvojio ovoga tjedna, nemojte zaboraviti ažurirati svoj životopis i zatražiti preporuku dosadašnjeg poslodavca:

Pečenjarnica Crni dimnjak kraj Pazina traži konobara (m/ž) na određeno vrijeme. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet, a više informacija pročitajte u oglasu

Caffe Bar u Pojatnu u blizini Zaprešića traži konobara (m/ž). Postoji mogućnost stalnog zaposlenja, a kandidat mora imati srednju stručnu spremu i poznavati osnove rada na računalu. Klik na oglas.

Djelatnika za rad u caffe baru u Varaždinu traži i Ugostiteljski obrt vl. Kostanjevec. Idealan kandidat trebao bi imati godinu dana radnog iskustva. Ako ste zainteresirani, ovdje se možete prijaviti na oglas.

Ugostiteljski obrt Tara traži konobara (m/ž) koji bi dva dana u tjednu radio u lokalu u Topolovcu, a dva dana u lokalu u Školskoj ulici. Detalje pročitajte u oglasu.

Tvrtka Amicitia iz Osijeka traži kuhara za rad u kuhinji restorana Polaris. Kandidatu se nudi stalni radni odnos, a detalje natječaja pročitajte ovdje.