ODLIČNE PRILIKE

Šef kuhinje, zubar, medicinska sestra... Izdvojili smo zanimljive oglase za posao

01.06.2023 u 13:49

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao donosi atraktivne prilike za one koji razmišljaju o promjeni posla

Zbog unapređenja poslovanja, u skladu s modernim međunarodnim standardima, Dental Olujić ima potrebu za pojačanjem tima te traže ambiciozne osobe na sljedećim pozicijama: Medicinska sestra/medicinski tehničar-dentalni asistent (m/ž) i Doktor dentalne medicine (m/ž). Novim kolegama nude profesionalni rast i razvoj, odlične uvjete za rad, božićnicu, uskrsnicu i regres te sjajne kolege. Javi im se najkasnije do 15. lipnja.

Franck Grupa je među vodećim prehrambenim kompanijama u regiji, koja više od stoljeća stvara vrhunske proizvode i brendove, kombinirajući znanje i iskustvo prijašnjih generacija s energijom i novim znanjima koje donose mladi ljudi. Kako bi osnažili postojeći tim, zapošljavaju Unapređivača prodaje (m/ž). Očekuju te razne pogodnosti, rad u dinamičnom okruženju, profesionalni napredak, izazovni radni zadaci i odlična ekipa! Prijave primaju do 9. lipnja.

Fero-Term je tvrtka koja se profesionalnim i produktivnim poslovanjem od male obiteljske tvrtke prometnula u tržišnog lidera. Čvrsto vjeruju u svoje zaposlenike i omogućuju im, uz kontinuiran sustav edukacija i seminara, da ostvare svoj puni potencijal. U to se možeš uvjeriti ako im se pridružiš na poziciji: Vozač-dostavljač (m/ž). Tvoj trud nikad neće proći nezapaženo, a nude ti i atraktivna mjesečna primanja, neradne vikende te pozitivno i dinamično radno okruženje.

Kao lideri na tržištu sportske opreme njihova je misija kroz nevjerojatno iskustvo trgovine učiniti sport dostupan svakom pojedincu, a djelujemo u skladu s naše četiri vrijednosti: vitalnost, odgovornost, velikodušnost i autentičnost. Oni su Decathlon i tragaju za Voditeljem odjela (m/ž). U svojem poslovanju promiču duh zajedništva, a nude ti rad u pozitivnom i opuštenom radnom okruženju, bonuse, različite edukacije, razvoj i napredovanje, fleksibilno radno vrijeme te široku paletu različitih pogodnosti. Svoj životopis im pošalji najkasnije do 10. lipnja.

Matsu Asian Fusion restorani dio su Victus Grupe, domaće grupacije koja stabilno posluje više od 18 godina, zapošljava preko 1100 zaposlenika te kontinuirano raste. Sada traže nove članove tima, na radnom mjestu: Šef kuhinje Asian Fusion restorana (m/ž). Potrebno je imati barem 2 godine radnog iskustva, a nude ti konkurentnu plaću, dodatne mjesečne stimulacije, sezonski dodatak, 40-satni radni tjedan, dodatno zdravstveno osiguranje, subvencionirani obrok te odlične kolege. Javi im se do 20. lipnja.