DOBRO VODSTVO

Šef i članovi Uprave Optima Telekoma dobili mandat još dvije godine

21.03.2016 u 15:58

Bionic
Reading

Nadzorni odbor Optima Telekoma donio je Odluku kojom se, sukladno Statutu Društva, dosadašnji predsjednik Uprave, Zoran Kežman te članovi Mirela Šešerko i Tomislav Tadić, ponovno imenuju na iste funkcije u Društvu na razdoblje od dvije godine.

“Drago mi je što je mojim kolegama u Upravi i meni poklonjeno povjerenje da i u sljedeće dvije godine nastavimo raditi na daljnjem razvoju Optima Telekoma. Dobri financijski rezultati koje smo ostvarili u proteklom razdoblju, kao i tržišni uspjeh koji smo zabilježili zahvaljujući snažnim marketinškim aktivnostima, osvježenom Optiminom brendu i brojnijim i efikasnijim prodajnim resursima, čvrsto su nam uporište i ogroman poticaj da i u sljedećem razdoblju Optimu zadržimo na poziciji jednog od vodećih telekomunikacijskih operatora i među posebno uspješnim tvrtkama u Hrvatskoj. Nastavit ćemo usmjeravati svoje napore u one aktivnosti koje će uz nove uspjehe, rezultirati i sa još većim zadovoljstvom Optiminih korisnika i njenih zaposlenika”, izjavio je predsjednik Uprave Optima Telekoma, Zoran Kežman.

Podsjetimo, uz Kežmana, Šešerko i Tadića, Upravu Društva Optima Telekoma čini i članica za prodaju i marketing, Irena Domjanović, koja je na tu funkciju imenovana u travnju prošle godine s mandatom u trajanju od dvije godine.