VELIKO PRIZNANJE

SEECEL izabran među pet finalista za nagradu Startup Nations

11.10.2016 u 12:03

Bionic
Reading

Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (SEECEL), na čelu s ravnateljicom Efkom Heder, izabran je među pet finalista za prestižnu nagradu Startup Nations Award for Groundbreaking Policy Thinking u organizaciji Globalne poduzetničke mreže (Global Entrepreneurship Network – GEN) koja uključuje 160 zemalja svijeta

Nagrada će se dodijeliti 19. studenoga u gradu Cork, u Irskoj, a namijenjena je pojedincima ili organizacijama koji globalno doprinose analitičkim i inovativnim pristupima razvoju poduzetništva, odnosno poticanju poduzetničkog razmišljanja. Budući da pet finalista dolazi s pet kontinenata, SEECEL neće predstavljati samo Hrvatsku, već i cijelu Europu.

SEECEL, Hrvatsku i Europu na svečanoj će dodjeli predstavljati ravnateljica Efka Heder koja iza sebe ima više od dvadeset i pet godina radnog iskustva na području razvoja ljudskog potencijala s naglaskom na učenje za poduzetništvo i upravljanje znanjem.

'Ovime smo izabrani u svjetski top 5 stručnosti, što bi sportskim rječnikom značilo da igramo finale lige prvaka', izjavila je ravnateljica SEECEL-a, Efka Heder.