novi iskorak

Saponia u suradnji s Infobipom kreće u pohod na društvene mreže i komunikacijske platforme

23.12.2021 u 10:20

Bionic
Reading

Najava poslovne suradnje Saponije putem Pisma namjere, koje je tvrtka s tradicijom od gotovo 130 godina uputila tvrtki Infobip, vodećoj IT tvrtki u regiji i prvom hrvatskom jednorogu, nova je faza u digitalnoj transformaciji Saponije

Saponia je prepoznala važnost komunikacijske cloud platforme, a uz Infobip kao idealnog partnera i pružatelja takve globalne cloud platforme, izgradit će višekanalni komunikacijski pristup potrošačima korištenjem programibilne komunikacijske platforme na najpopularnijim kanalima kao što su Viber, WhatsApp, Email, SMS te društvene mreže, stoji u priopćenju Saponije.

Kvalitetna komunikacijska infrastruktura jedan je od najbitnijih preduvjeta unaprjeđenja odnosa između Saponije i potrošača. Prevladavanje složenosti i brzina u protočnosti ključnih informacija doprinijet će daljnjem približavanju brendova Saponije novim generacijama potrošača kroz širok spektar kanala za razmjenu poruka.

"Prilagodba potrošačima temelj je poslovne filozofije Saponije. Uz kvalitetan proizvod, namjera nam je pružiti kupcima i sve relevantne informacije, odmah odgovoriti na sva pitanja i dati rješenja. Uvjereni smo da nam Infobip, kao globalni lider u omnichannel komunikaciji, može omogućiti da svojim potrošačima pružimo jedinstvene trenutke povezivanja s poznatim brandovima", izjavila je predsjednica Uprave Saponije Dajana Mrčela.