MBA Croatia

Dajana Mrčela, predsjednica uprave Saponije je poslovna žena godine

27.11.2021 u 20:01

Bionic
Reading

Nagradu za Poslovnu ženu 2021. MBA Croatia ove godine su članovi udruge i žiri dodijelili predsjednici uprave Saponije, dr.sc. Dajani Mrčela za ustrajno i uspješno vođenje proizvodne tvrtke Saponia u vremenima krize te karijeru kojom se promovira sudjelovanje žena u top managementu

MBA Croatia se zalaže i promiče vrijednosti kao što su etičnost, integritet, odgovornost, izvrsnost i znanje. Krajem svake godine, članovi udruge MBA Croatia i žiri odabiru i nagrađuju stručnjake koji su najviše pridonijeli promicanju navedenih vrijednosti.

Nagradu za Poslovnu ženu godine 2021. MBA Croatia, Dajani Mrčeli uručila joj je članica predsjedništva udruge MBA Croatia gospođa Stephanie E. Trpkov.

Dajana Mrčela se zahvalila članovima žirija što su prepoznali njezin rad i doprinos tvrtki Saponia te je istaknula da će i dalje, privatno i poslovno, promicati vrijednosti za koje se MBA Croatia zalaže.

Mrčela je na čelu Saponije, kompanije koja ima izuzetno dugu tradiciju i jedan je od vodećih proizvođača deterdženata i sredstava za čišćenje u regiji. Uspješni poslovni rezultati koje Saponia ostvaruje u ovim izazovnim vremenima potvrđuju da je MBA Croatia nagradio pravu osobu te dodijeljenim priznanjem iskazao povjerenje Dajani Mrčela, dajući joj poticaj da i u buduće svojim radom doprinosi tvrtki i poslovnoj zajednici, stoji u priopćenju Saponije.