moj posao

Sanjate o promjeni karijere? Evo što se nudi ovaj tjedan

18.05.2023 u 14:10

Bionic
Reading

Izdvajamo atraktivna radna mjesta koja se ovaj tjedan nude na platformi moj posao

Tvrtka Rispetto, ekskluzivni distributer branda Sogno u Hrvatskoj, svojim klijentima, osim zdravog sna, pruža kompletan sustav regeneracije i benefita u svrhu poboljšanja zdravlja. Kako bi nastavili svoju misiju, zapošljavaju na poziciji: Prodajni predstavnik (m/ž). Nude ti iznadprosječna primanja, besplatne edukacije i poslovna događanja, napredovanje u karijeri i usavršavanje prodajnih vještina, financijsku neovisnost i sigurnu budućnost. Prijave primaju do 26. svibnja.

MAXX Auto je u potrazi za najboljim ljudima željnim novih izazova i spremnih zajedno s njima graditi priču o uspjehu! Ukoliko želiš biti dio dobre radne atmosfere, timskog duha i kontinuirano se razvijati, pridruži im se na poziciji: Skladištar (m/ž). Poželjno je barem 2 godine radnog iskustva na istim poslovima, a zauzvrat ti nude dinamičan posao u uspješnom kolektivu, stjecanje novih znanja i vještina te stimulativnu zaradu. Javi im se do 27. svibnja.

Europa 92 tvrtka je koja se kroz više od 30 godina postojanja kroz maloprodajni lanac trgovina pozicionirala na modnom tržištu kao lider jeans i modnih brandova. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, trenutno zapošljavaju na poziciji: Visual Merchandiser (m/ž). Novim kolegicama i kolegama nude rad u stabilnoj i respektabilnoj tvrtki, mogućnost brzog napredovanja, motivirajuće rane uvjete te popuste na nove kolekcije proizvoda. Javi im se najkasnije do 23. svibnja.

Preko 2.900 poslovnica i 26.000 zaposlenih u 14 zemalja Europe. To su brojke koje TEDi čine liderom na području maloprodaje neprehrambenim proizvodima. Trenutno tragaju za osobom koja će im se pridružiti na poziciji: Voditelj odjela financija i računovodstva (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju imati najmanje 5 godina relevantnog radnog iskustva, dobro poznavati njemački jezik i biti timski igrači. Svoj životopis im pošalji najkasnije do 26. svibnja.

Dobro postavljena organizacijska struktura, snažan brend i stručni djelatnici temelji su uspjeha i daljnjeg rasta Euroherc osiguranja. U to se možeš uvjeriti ako im se pridružiš na radnom mjestu: Procjenitelj (m/ž). Nude ti vrhunske uvjete rada, profesionalno i dinamično okruženje, kontinuirano stručno usavršavanje i mogućnost napredovanja. Javi im se najkasnije do 26. svibnja i ostvari karijeru u Eurohercu!