supercars owners circle

Rimac pokazao dio automobila najekskluzivnijeg udruženja: Ovdje je jedno 100 milijuna eura u automobilima

03.09.2021 u 08:52

Bionic
Reading

Mate Rimac je na svojem Facebooku objavio dio automobila koji će se u petak moći vidjeti ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta. Riječ je o najekskluzivnijim automobilima svijeta koji s vlasnicima stižu u Hrvatsku u sklopu događaja Supercars owners circle

Mate Rimac, šef kompanije Bugatti-Rimac, na svojem je Facebooku objavio nekoliko fotografija najekskluzivnijih automobila koji su stigli u Hrvatsku u sklopu događaja Supercars owners circle (SOC). Riječ je o najekskluzivnijem svjetskom klubu kolekcionara automobila. U tom društvu našla se i Rimčeva Nevera.

Vlasnici će svoje automobile pokazati u Zagrebu, Opatiji i Malom Lošinju. Trodnevni događaj počinje danas u 15 sati ispred zagrebačkog HNK, nakon čega će se automobili u povorci zaputiti do Zrakoplovno-tehničkog centra u Velikoj Gorici te će se nadmetati u ubrzanju.

U svojoj kratkoj objavi Rimac je napisao:

'Ovdje je jedno 100 milijuna eura u automobilima. Prosječan član ovog kluba posjeduje 60 automobila s prosječnom vrijednosti od $ 1,2 milijuna po autu. Vjerujem da u Hrvatsku nikad nije došla 'moćnija' grupa ljudi - što može donijeti jako dobre rezultate. Ako im imamo što ponuditi…'.

  • +2
Mate Rimac Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL