ponuda poslova

Razmišljate o promjeni posla? Pogledajte što se ovog tjedna nudi na domaćem tržištu rada

tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Dmitriy Shironosov / Panthermedia / Profimedia

Ako ste u potrazi za novim poslom, portal MojPosao izdvojio je nekoliko atraktivnih poslovnih prilika

Kao europski građevinski koncern STRABAG u svijetu godišnje stvara tisuće građevina okupljajući prave ljude, građevinski materijal i strojeve na pravom mjestu. Radi proširenja svog tima u potrazi su za pojačanjem na radnom mjestu: Mitarbeiter: in IT-Servicedesk (m/ž). Kroz intenzivno uvođenje u posao i obuku, možeš nastaviti razvijati svoje informatičke vještine i nakon nekog vremena specijalizirati se za IT odjel. Njihov IT servisni tim ima puno kohezije, predan je, voli učiti nove stvari i cijeni pauze za ručak te zajednički stolni nogomet ili pikado. Želiš li ući u svijet IT-a, javi im se do 12. listopada.

Maistra, jedna od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj, zapošljava Suradnika rezervacijskog centra (m/ž). Koga zapravo traže? Osobu koja želi biti dio Maistrine priče. Vizionara koji voli izazove. Marljivog kolegu koji će se baviti prodajom smještajnih kapaciteta, uspješno komunicirati s gostima, ali i ostalim odjelima unutar kompanije. Zauvrat nude profesionalno, poticajno i dinamično okruženje u kojem svatko ima mogućnost napredovanja te ulaganje u rast i razvoj zaposlenika. Drugim riječima, oni ti čuvaju leđa. I često daju vjetar u leđa. Prijave primaju do 4. listopada.

Želiš raditi i razvijati se u multikulturalnom okruženju, radeći u prijateljskoj atmosferi i modernom okruženju? Važno ti je da budeš okružen/a ljudima koji spremno dijele vlastito znanje i pružaju podršku u svakodnevnom radu (mentori, prijatelji, kolege)? Ako su tvoji odgovori potvrdni, do 1. listopada prijavi se na oglas za radno mjesto: Procurement Intern (m/ž) u tvrtki Nestlé Adriatic. Prednost pri zapošljavanju imaju znatiželjne osobe te dobri komunikatori s jakim analitičkim vještinama.

Hattrick-PSK d.o.o. je regionalna kompanija nastala spajanjem Hattrick-a i Prve sportske kladionice, a na hrvatskom je tržištu prisutna već više od 20 godina te zapošljava više od 900 zaposlenika. Trenutno su u potrazi za Pomoćnim radnikom u odjelu održavanja (m/ž). Nude ti godišnji bonus, plaćen topli obrok, postepeno uvođenje u posao, ugodnu radnu atomsferu i priliku za profesionalni rast. Svoj životopis im pošalji 11. listopada.

Narodne novine traže Voditelja korporativne sigurnosti (m/ž) s 5 godina radnog iskustva na području sigurnosti od čega 3 godine na rukovodećim poslovima. Opis posla podrazumijeva izradu korisničkih uputa i procedura za područje korporativne sigurnosti, suradnju s nadležnim tijelima i institucijama u segmentu korporativne sigurnosti te pružanje stručne pomoći poslodavcu, rukovoditeljima i radnicima u provedbi i unapređenju korporativne sigurnosti, a rok za prijavu na oglas ističe 1. listopada.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!