IZ VIPNETA U MAKSIMU

Račanova agencija dobila pojačanje

27.04.2012 u 10:03

Bionic
Reading

Agenciji za odnose s javnošću Maksima komunikacije ovih se dana pridružila i Ružica Ilak Filipović, koja će voditi klijente u agenciji, prvenstveno one iz telekom i ICT sektora. Ružica dolazi iz Vipneta, gdje je radila kao stručnjak za odnose s javnošću proteklih sedam godina

Prije toga bila je novinarka Večernjeg lista, u kojem je i započela svoju karijeru 1998. godine i pratila, među ostalim, ICT industriju te trgovinu, osiguravatelje, turizam i poljoprivredu. Nakon višegodišnjeg iskustva u dnevnom novinarstvu i uređivanju rubrika te međunarodne edukacije u Styria grupi, u Korporativnim komunikacijama Vipneta je od 2005. godine počela karijeru u PR-u. U Vipnetu je pripremala kompletnu komunikaciju: od marketinških ponuda i financijskih rezultata do kriznog komuniciranja.

Maksima komunikacije je PR agencija čiji su djelatnici različitih profila, iskustava i interesa. Vjerujem da će Ružičin dolazak dodatno osnažiti našu stručnost u telekom i ICT sektoru, u kojima imamo najbolje reference i veliku prednost na tržištu – istaknula je Dražena Lejo, direktorica Maksime.