ZASTOJ U SPONZORSTVU

Pukla ljubav Agrokora i HNS-a?

Bionic
Reading

U višegodišnjoj sponzorskoj suradnji između Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) i najveće privatne domaće tvrtke, Agrokora, došlo je do zastoja

Na kioscima Tiska medije ne mogu se više kupiti karte za današnju utakmicu protiv Škotske, a nema više niti Konzumova loga na trening opremi naših reprezentativaca. U samom HNS-u navode da se ne događa ništa izvanredno. 'Ugovor s Agrokorom nije raskinut već je isteklo trajanje ugovora. Hrvatski nogometni savez u pregovorima je oko nastavka suradnje', kazao je za Poslovni dnevnik Tomislav Pecek, glasnogovornik HNS-a. Anja Linić, glasnogovornica Agrokora, kratko je poručila da je ovaj koncern bio uz Hrvatski nogometni savez od njegovih samih početaka. Što se tiče sadašnje situacije, pojasnila je da je postojeći ugovor istekao te da se pregovara o novom.

Niti u HNS-u niti u Agrokoru nisu željeli govoriti o tome zašto je došlo do nerazumijevanja i ovog, ipak ozbiljnog prekida suradnje, umjesto da se ugovor po prirodi stvari produži. Poslovni piše da bi razlog mogao biti promjena na čelu HNS-a i poslovna politika novog predsjednika Davora Šukera koji vjerojatno nije zadovoljan postojećim uvjetima.