zaključen stečaj

Propala konzultantska tvrtka bivšeg nogometnog reprezentativca Boška Balabana

  • Autor: T. O./Hina
  • Zadnja izmjena 13.06.2018 15:49
  • Objavljeno 13.06.2018 u 15:49
Boško Balaban, u odjelu ispred stadiona

Boško Balaban, u odjelu ispred stadiona

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Drago Sopta

Trgovački sud u Bjelovaru donio je rješenje kojim se otvara i zaključuje stečaj BB Management & Consulting d.o.o, konzultantske tvrtke poznatog nogometaša i bivšeg hrvatskog reprezentativca Boška Balabana, pa će se nakon pravomoćnosti rješenja ta tvrtka s oko 25.000 kuna utvrđenog duga brisati iz sudskog registra

Sudsko rješenje uslijedilo je nakon oglasa objavljenog u travnju kojim se pozivalo Balabana da u roku petnaest dana podnese popis imovina i obaveza svoje tvrtke, ali i njegove vjerovnike da u roku 45 dana predlože otvaranje stečajnog postupka.

Budući da se Balaban i vjerovnici njegove tvrtke nisu odazvali u zakonski predviđenim rokovima, sud je utvrdio da je tvrtka nesposobna za plaćanje i po službenoj dužnosti donio rješenje o istovremenom otvaranju i zaključenju stečajnog postupka.

BB Management & Consulting d.o.o. tvrtka je osnovana u veljači 2015. s temeljnim kapitalom od 20.000 kuna, a kao jedini osnivač i direktor u sudskom registru naveden je Boško Balaban.

>>> Ovdje pročitajte kako su se naši reprezentativci snašli u biznisu

Kao predmeti poslovanja navedeni su savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem, upravljanje nekretninama i njihovo održavanje, upravljačke djelatnosti holding društva, istraživanje tržišta i ispitivanje javnog mnijenja te promidžba - reklama i propaganda.

Prema posljednjem objavljenom računu dobiti i gubitka, tijekom 2015. Balabanova tvrtka imala je oko 135.000 kuna ukupnih prihoda i nešto više od 21.000 kuna dobiti.

  • +3

Za razliku od Boška Balabana, Milan Badelj ima odličan nos za biznis

Izvor: Profimedia / Autor: Matteo Ciambelli / Sipa

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Komentari čitatelja 1

Prikaži sve
  • hyde69

    13.06.2018 17:32

    ....eto, propala je zato što Balaban nije bio niti na jednoj (u deset godina rada) radionici koju je organizirala Radilica d.o.o., kompanija koja pomiče granice u humanosti i izvrsnosti u načinu pružanja usluga kroz dizajniranje korisničkog iskustva u suradnji s klijentima te kroz edukaciju djel...

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi