moj posao

Pronađi posao po svojoj mjeri: Zapošljavaju Lidl, McDonalds i Hrvatska kontrola zračne plovidbe

Lidl - ilustracija

Lidl - ilustracija

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Davor Puklavec

I ovog tjedna istraži ponudu atraktivnih oglasa za posao prema izboru portala MojPosao.

Hrvatska kontrola zračne plovidbe zapošljava na poziciji MET motritelja (m/ž) u Dubrovniku. Uvjeti radnog mjesta su: srednja stručna sprema, znanje engleskog jezika, barem 1 godina radnog iskustva na poslovima zrakoplovne meteorologije te dozvola za rad s odgovarajućim ovlaštenjima. Kandidati u prijavi mogu priložiti i druge dokumente kojima potvrđuju kompetentnost u nekom od stručnih područja vezanih uz oglas. Rok za prijavu ističe 14. veljače.

Assist Digital je paneuropska tvrtka za upravljanje korisničkim iskustvom koja pruža cjelokupnu uslugu, spajajući ljudsku i umjetnu inteligenciju radi poboljšanja poslovnih rezultata svojih klijenata. Trenutno su u potrazi za kandidatima za radno mjesto: Team Leader Multilanguage (m/ž). Idealan kandidat posjeduje izvrsne liderske i međuljudske vještine, zna prepoznati radne prioritete i rasporediti zadatke te umije motivirati osobe u timskom okruženju. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 25. veljače.

Lidl kontinuirano provodi strategiju ulaganja u širenje svoje prodajne mreže pa od početnih 13, Lidl danas u Hrvatskoj ima više od 90 trgovina i zapošljava oko 2000 zaposlenika. Tu brojku sada žele dodatno uvećati za jednog Zamjenika voditelja trgovine (m/ž). Novom kolegi nude mogućnost napredovanja i dodatnih primanja, dva slobodna dana u tjednu, razvoj profesionalnih vještina i raznovrsne edukacije. Zvuči zanimljivo? Prijavi se na oglas do 23. veljače.

Globalna hrana d.o.o. nositelj je franšize McDonald’s za područje Republike Hrvatske i dio je najvećeg lanca restorane brze usluge u svijetu koji broji više od 37.000 restorana. Vjeruju da tim mora raditi “kao po špagi” da bi gostima u ruke stigao uvijek svježi burger, a njihova ekipa sada traži nove kolege i to na poziciji Radnik u restoranu (m/ž). Novom zaposleniku nude fleksibilno radno vrijeme, redovno povećavanje plaće svake godine, božićnicu i regres te mogućnost napredovanja. Javi im se do 21. veljače.

CONEXIN d.o.o. je tvrtka specijalizirana za montažu instalacija grijanja, hlađenja, ventilacije, vodovoda i kanalizacije koja zapošljava Voditelja gradilišta strojarskih instalacija (m/ž). Zainteresiranim kandidatima, koji moraju imati najmanje 5 godina radnog iskustva na istim ili sličnim pozicijama i dobro poznavati njemački jezik, nude početnu plaću od 13 tisuća kuna neto, mjesečni bonus na plaću te korištenje službenog vozila. Rok za prijavu ističe 13. veljače.

Nisi pronašao nešto za sebe? Ne brini, jer cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta u svijetu IT-a možeš proučiti na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!